Özcan Alper’den yeni film: Sibel Kekilli ve Berkay Ateş başrollerde

Özcan Alper 'Karanlık Gece'nin çekimlerine başladı. Sibel Kekilli ve Berkay Ateş başrollerde....

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - “Sonbahar”, “Gelecek Uzun Sürer”, “Rüzgarın Hatıraları” filmleriyle tanınan yönetmen Özcan Alper’in yeni uzun metraj filmi “Karanlık Gece”nin başrollerinde Sibel Kekilli ve Berkay Ateş yer alacak.

Özcan Alper’in bir süredir hazırlık aşamasında olan filminde, bu yıl Serhat Karaaslan imzalı “Görülmüştür” filminde rol alan Berkay Ateş, Taner Birsel, Pınar Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun yer alacağı konuşuluyordu. Alper, yeni filminin çekimlerinden bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımla Berkay Ateş’in filmde rol alacağı kesinleşirken, ona Sibel Kekilli’nin eşlik edeceği öğrenildi.

TOROSLAR'DA BİR LİNÇ HİKAYESİ...

Fatih Akın’ın “Duvara Karşı” filminde dikkatleri üzerine çektikten sonra “Eve Dönüş”, “Ayrılık” gibi ödüllü filmlerde rol alan, “Game of Thrones” dizisindeki rolüyle adını daha da geniş kitlelere duyuran Sibel Kekilli, son olarak “Berlin, I Love You” filmiyle seyirciyle buluştu.

Senaryosunu Murat Uyurkulak ve Özcan Alper'in kaleme aldığı “Karanlık Gece” Toroslarda geçen bir linç hikayesini ele alıyor. (HABER MERKEZİ)