Jennifer Lopez'in oynadığı filme 'çalıntı' iddiası

Lopez'in başrolündeki Hustlers filminin çalıntı olduğu iddia edildi: Dava edeceğim.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Jennifer Lopez'in başrolünde oynadığı Hustlers filmi dünya çapında 72 milyon dolarlık bir gişe rakamına ulaşınca, Samantha Barbash isimli kadın filmin kendi hayat hikayesini anlattığını iddia ederek yapımcılara dava açacağını söyledi.

Sözcü'nün haberine göre, Jennifer Lopez’in hayat verdiği karakterin kendi hayat hikayesinden yola çıkılarak yazıldığını söyleyen Samantha Barbash, kendisine bununla ilgili bir telif ücreti ödenmediği taktirde filmin yapımcılarını dava edeceğini söyledi.

FİLM MALEZYA'DA YASAKLANDI 

Barbash’ın avukatı olan Bruno Gioffre, Barbash’la anlaşmaya varması için film şirketine geride bıraktığımız pazartesi günü bir mektup gönderdiğini ve şirketin Barbash’la anlaşma yapmak için 10 günü olduğunu açıkladı. Ancak şirket yetkilileri halka mal olmuş böylesi bir haberin filmleştirilmesi konusunun Barbash’ın onayına ihtiyaç duymadığını ve gerçeklere dayanan öyküleri anlatmaya devam edeceklerini söylediler.

Hustlers filmi, geçtiğimiz günlerde içerdiği müstehcen görüntüler yüzünden Malezya’da yasaklanmıştı.

Barbash, 2017 yılında, striptiz yaptığı kulüpte müşterilerine uyuşturucu verip kredi kartlarını çalma suçunu işlediğini kabul etmişti. Beş yıllık hapis cezası alan Barbash, şartlı tahliye edilmişti.