Marmaris Kısa Film Festivali’ne başvurular başladı

Marmaris, Kısa Film Festivali'ne hazırlanıyor. Başvurular 30 Temmuz'a kadar sürecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Uluslararası Marmaris Kısa Film Festivali, bu yıl birçok ülkede ve Türkiye'nin çeşitli kentlerinde eş zamanlı olarak düzenlenecek.

Bu yıl festivale başvurular 9 Mayıs’ta açıldı. Başvurular 30 Temmuz, saat 17:00'de sona erecek. Festivalde görev alacak olan ön jüri, ana jüri ve uluslararası seçici kurul üyeleri daha sonra açıklanacak. Festivale seçilecek filmlerin süresi uzatılarak jenerik dahil 30 dakikaya çıkarıldı. İmece usulüyle düzenlenen festivale sinema konulu çocuk atölyeleri, söyleşiler, film gösterimleri ve kitap imza günleri düzenlenecek. Çocuklar da festivale dahil edilecek.

Festival komitesinden yapılan açıklamada, “Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivalini eş zamanlı olarak düzenlemek isteyen; Belediyeler, Dernekler, Vakıflar ve Üniversiteler [email protected] iletişim adresinden başvuru yapabilirler. Eş zamanlı düzenlenecek festival için her hangi bir ücret talep edilmeyecektir. İlgilenenler konu ile ilgili ayrıntılı bilgiyi resmi internet sayfamızda bulabilirler” denildi.