Kaptan Marvel tüm dünyada 2. sırada!

Kaptan Marvel, 455 milyon dolar hasılat yaptı. Film, en iyi açılış yapan 2. süper kahraman filmi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marvel Sinematik Evreni'nin yeni süper kahramanı Kaptan Marvel, vizyona girdiği ilk hafta sonunda tüm dünyada 455 milyon dolar hasılat elde ederek 'en iyi açılış yapan süper kahraman filmleri' listesinde ikinci sıraya oturdu.

Kuzey Amerika'da 153 milyon dolar hasılat yapan Kaptan Marvel, mart ayında vizyona giren filmler arasında 'Güzel ve Çirkin' ile 'Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nın ardından 'en çok hasılat yapan' 3. film oldu. Kaptan Marvel'i Brie Larson'un canlandırdığı film, Kuzey Amerika dışında ise toplam 302 milyon dolar hasılat elde etti. Film bu rakamla Kuzey Amerika dışında en iyi açılış yapan filmler listesinde Star Wars: Güç Uyanıyor'u geçip 5. sıraya oturdu.

KAPTAN MARVEL SON JEDİ'Yİ GEÇTİ

Kaptan Marvel tüm dünyada vizyondaki ilk 3 gününde toplam 455 milyon dolar hasılat yaparak Star Wars-Son Jedi'ı geçmeyi başardı. Kaptan Marvel en iyi açılış yapan filmler listesinde 6. sıraya yükseldi. Kaptan Marvel, 455 milyon dolarlık hasılatıyla Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nın (640 milyon dolar) ardından en iyi açılış yapan süper kahraman filmleri listesinde ise 2. sıraya oturdu. (HABER MERKEZİ)