Leaving Neverland'in yönetmeni: Michael Jackson'ın hayranlarından korkunç mesajlar alıyorum

Michael Jackson'ın cinsel istismar davalarının filmi çekildi. Yönetmen "Tehditler alıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Michael Jackson hakkındaki cinsel istismar suçlamalarını anlatan 'Leaving Neverland' adlı belgesel, ABD'de gerçekleştirilen Sundance Film Festivali'nde prömiyerini yaptı.

Belgeselde, Wade Robson ve Jimmy Safechuck isimli, 1990'ların başında, kendileri 7 ve 10 yaşlarındayken, 'Jackson tarafından cinsel istismara uğradıklarını' iddia eden kişilerin anlatıları yer alıyor. Dava süreçlerini ve suçlamaları oldukça detaylı bir şekilde aktararak, bazı kesimlerden tepki alan 4 saatlik belgeselin yönetmeni Dan Reed, Independent'a konuştu: "Michael Jackson'ın hayranlarından korkunç e-postalar alıyorum, hayal edebileceğinizden çok daha mide bulandırıcı. Geçtiğimiz 3 hafta içerisinde binlerce mesaj aldım. Neden böyle bir tepki alıyorum? Neden, 2 yetişkin erkek, bugün karşımıza geçip 'çocukken istismar edildiklerini' söylediğinde, onları yalnız bırakıyoruz? Neden onları susturmak, tehdit etmek istiyoruz? Gerçekten anlayamıyorum."

2009'da hayatını kaybeden Michael Jackson, hakkında farklı zamanlarda ortaya atılan cinsel istismar suçlamalarının hiçbirini kabul etmemişti.