Cem Yılmaz'dan Mars Cinema'ya: Utanmadan halkçılık satıyor!

Cem Yılmaz'dan, Mars Cinema'ya yanıt: Cem Yılmaz çıkaracak mış mış mış!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cem Yılmaz, Mars Cinema Group Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar'ın "Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmazlar çıkar" sözlerine yanıt verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Cem Yılmaz, "Yavaş çıkarsın. Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum 40 liraya bilet satmak yok var mısın ? Yoksun tabi...İyi çıkarmalar " dedi.

"Bu cüretkar insanlar göz önünde olan kişileri kullanıp dümenini döndürmek istiyorsa yanlış adres" diyen Yılmaz, şöyle devam etti:

"Ben filmimi 10 lira kardeşler mısır da bedava der yine gösteririm! Bunu cümle alem duysun Cem Yılmaz çıkaracak mış mış mış! Cem Yılmaz çıkardı haberin yok... Terbiyesiz. Ey ahali! Bana, filmdeki artiste paraları götürdünüzden başka eleştirisi olmayanlara dahil soruyorum, sinema bileti kaç lira? Ben filmimi kaç liraya seyircime satıyorum ki bu hanım neyin üzerinden kime kıyak yapıyor? Ve utanmadan halkçılık satıyor! Yap çabuk bileti 15 lira!"

MARS Grubu mısır yiyerek yanıtladı: Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz'lar çıkarMARS Grubu mısır yiyerek yanıtladı: Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz'lar çıkar

YILMAZ ERDOĞAN: BU ŞUURSUZ YAKLAŞIMI KINIYORUM

Yılmaz Erdoğan da Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Yılmaz'a destek verdi. Erdoğan, "Yeni bir Cem Yılmaz çıkaracağını söyleyecek kadar şaşırmış bu hanımefendiyi ben çıkaramadım. Cem’in söylediklerine katılıyor; bu ayarsız, şuursuz yaklaşımı kınıyorum. Cengiz Semercioğlu’nun, mısır patlağı fonundaki ‘dünya tatlısı’ fotoğrafının manasını da hiç çıkaramadığımı ekliyorum" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Mars Cinema Group ve yapımcılar arasında bir süredir sorun yaşanıyor. Yapımcılar, sinema salonlarının yaptığı promosyonlarla kendi üretimleri üzerinden artı değer yaratarak haksız kazanç sağlandığını savunuyor.

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na konuşan Mars Cinema Group Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar, "Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmazlar mı çıkar” mı diyorsunuz?" sorusuna, "Tabii ki de çıkar. Fırsat verilen her yetenek çıkabilir. Biz Mars olarak 2018 yılında yapımcılara film çekebilsin diye 26 milyon lira finansman destek verdik" yanıtını vermişti. (HABER MERKEZİ)