Cem Yılmaz Karakomik Filmler'in kadrosunu kuruyor

Cem Yılmaz, yeni filmleri için Cem Davran'la anlaştı. Karakomik Filmler'in ilk film 18 Ocak, ikincisi ise 15 Mart'ta vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cem Yılmaz'ın bir süredir üzerinde çalıştığı Karakomik Filmler'de kadro belli olmaya başladı. Yılmaz, Cem Davran ve Özkan Uğur’la yeni projesi Karakomik Filmler için bir araya geldi.

Cem Yılmaz, Davran’ın iki filminde de oynayacağını açıkladı. Filmin oyuncu kadrosunda kesinleşen diğer isimler; Zafer Algöz, Özkan Uğur, Can Yılmaz ve Ozan Güven olarak duyurulmuştu. Yılmaz'ın nisan ayında açıkladığı Karakomik Filmler iki projeden oluşacak. İlk film 18 Ocak, ikincisi ise 15 Mart'ta vizyona girecek.

Türkiye’de ilk kez böyle bir projenin uygulanacağını belirten Zafer Algöz ise filmle ilgili şöyle konuşmuştu: "13 Ağustos’ta çekimlere başlıyoruz İstanbul’da. Yine komedi tarzında bu kez farklı bir şey yapacak. Kara Komik Hikayeler diye bir film. 60 dakikada bir film seyredeceksiniz ikinci arada başka bir 60 dakikalık başka bir film izleyeceksiniz. İki bağımsız filmi bir seansta yapacak. Türkiye’de ilk dünyada var mı bilmiyorum?"