Hollywood’da kimse Kevin Spacey’nin yanına yaklaşmıyor

Spacey'nin taciz skandalının etkileri devam ediyor: Artık Hollywood'da tek başına!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oscar'lı oyuncu Kevin Spacey’ye hakkında yürütülen cinsel taciz soruşturması yüzünden Hollywood kapıları kapandı. Başrol oyuncusu olduğu, vizyona girmesine sayılı günler kalan  'Billionaire Boys Club’ filminden, Spacey’nin sahnelerinin atılması beklenirken, filmin tanıtımı da 'Spacey skandalı' nedeniyle yapılamıyor.

Kevin Spacey’nin hakkındaki iddialar yeni filmi Billionaire Boys Club'ı da henüz vizyona girmeden zor duruma soktu. Hollywood yapımcısı Gavin Polone, New York Post’a yaptığı açıklamada, “Bu filmle ilgili hiç reklam görmedim. Film çöpe gidiyor gibi görünüyor” şeklinde konuştu. ABD’de 17 Ağustos’ta vizyona girecek olan filmin henüz hiçbir tanıtımı yapılmadı. Filmin başarılı olması için tanıtım yapmak zorunda olduklarını belirten Polone, “Hiç kimse Kevin Spacey ile birlikte TV şovlarına çıkmak istemiyor” dedi.

YAPIMCILARI MİLYON DOLARLIK ZARARA SOKTU

Yönetmen Ridley Scott, geçtiğimiz sonbaharda, aralarında 'Rent' filmi aktörü Anthony Rapp’in de olduğu birden çok erkeğe cinsel tacizle suçlanan 58 yaşındaki oyuncuyu, 'All the Money in the World' adlı filmin kadrosundan da çıkardı. Spacey’nin rolünü Christopher Plummer’a veren yönetmen, Spacey ile çektiği sahneleri yeniden filme aldı. Film, toplamda '10 milyon dolara' mal oldu. '15 milyon dolarlık' bütçesi olan 'Billionaire Boys Club' filminde de Spacey’nin olduğu sahnelerin montajda atılması bekleniyor.

SKANDAL YÜZÜNDEN FİLM TANITIMI YAPILAMIYOR

Bir Hollywood halkla ilişkiler görevlisi, Spacey’nin filmin tanıtım röportajlarına zarar verdiğini çünkü gazetecilerin filmin hikayesinden çok Spacey’nin hikayesini soracaklarını söyledi.

Dağıtımcı şirket 'Vertical Entertainment' yaptığı açıklamada, “Bu filmi sinemalarda göstermek kolay ve duyarsız bir karar olmadı. Filmin oyuncuları kadar filmde çalışan yüzlerce kişilik ekibe de ortaya çıkardıkları ürünü izleyicilere ulaştırma şansı vermemiz gerektiğine inanıyoruz” dedi.

TEK YOL DAVALARIN KAPANMASI

Spacey’ye yeteneğinden dolayı sahnede bir şans daha verilebileceğini söyleyenler olsa da Hollywood prodüktörleri, hiçbir stüdyonun popüler aktöre yer vermeyeceğini belirtiyor. Oyuncuya Hollywood’da şans verilmesinin tek yolunun, hakkında açılan davaların kapanması ve Spacey’nin aklanması olduğunu söylüyorlar. Sonuç olarak, sinemada şansının kalmadığı düşünülen Spacey'nin ancak bağımsız prodüksiyon şirketlerinde iş bulabileceği konuşuluyor. (Kaynak: NTV)