Hem Fatih hem Recai!

Kenan İmirzalıoğlu iki farklı rolle ekranlara dönüyor! İmirzalıoğlu hem Fatih hem de Cingöz Recai rollerini üstlenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR-  Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu iki yeni proje ile ekranlara dönüyor. İmirzaoğlu, 03 Medya ile 'Fatih' projesinde anlaştı. Dizi Kanal D'de yayınlanacak.

Bir yandan da Kenan İmirzalıoğlu'nun başrol oynayacağı 'Cingöz Recai' adlı filmin hazırlıkları bitti. Peyami Safa'nın romanından uyarlanacak olan filmin çekimleri 9 Haziran'da başlayacak.

Sina Koloğlu Milliyet'teki köşesinde konuyla ilgili, "Kenan İmirzalıoğlu hızlı döndü. 03 Medya ile ‘Fatih’ projesinde anlaştı. Kanal D’de yayınlanacak. Üzerine bir de film gelmiş; ‘Cingöz Recai’. Filmin ayrıntıları da ortaya çıktı. Motor tarihi 9 Haziran. Peyami Safa’nın bilinen karakterinden yola çıkılarak günümüze uyarlanıyor.

Haluk Bilginer, Meryem Uzerli, Serkan Keskin, Musa Uzunlar, Meriç Aral, Hakan Boyav, Cem Cücenoğlu. Hepsi başrol kadar önemli. Senaryo, Kerem Deren ve Pınar Bulut ikilisine ait. Yönetmen ise Onur Ünlü.

Merak ettiğim konu şu; iki büyük proje. Hazırlanması, role uyum sağlamak vs. bir zaman istemez mi? Koca ‘Fatih’ dizisi. Diğeri, önemli bir romanın her daim bir oyuncunun oynamak için can atacağı bir karakteri; Cingöz Recai. Kenan İmirzalıoğlu uzun zamandır yoktu. Epey bir enerji biriktirdi, şimdi bunu oyunculuk olarak bizlere sunma zamanı. Herhalde durum budur" dedi.