Oscar dublöre gitmiş!

'La La Land'de dublör kullanıldığı kabul edildi. Dublörler dans çekimlerinde yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yapımcı şirket, altı dalda Oscar kazanan müzikal film ‘La La Land’de (Aşıklar Şehri) dublör kullanıldığını kabul etti. En iyi kadın oyuncu ve en iyi yönetmen ödülleri dahil toplam altı dalda Oscar kazanan yılın en favori filmlerinden ‘La La Land’de dublör gerçeği ortaya çıktı.

Daily Mail’in haberine göre, Emma Stone ve Ryan Gosling’in başrollerde yer aldığı müzikal filmde beğeni toplayan dans sahnelerinin dublör eseri olduğu öğrenildi. Ryan Gosling’in ikisi dansçı olmak üzere üç dublörünün olduğu, Emma Stone’un dans sahnelerinin ise Emilie Livingston tarafından canlandırıldığı öğrenildi.

Dublör iddiasının ilk ortaya atıldığı şubat ayında film yapımcıları bu söylentileri reddetmiş, Stone ve Gosling’in üç ay süren yoğunlaştırılmış dans eğitimi aldıklarını öne sürmüştü. Sinema endüstrisinden bazı kaynaklara göre şubat ayında dublör iddialarının reddedilmesi, filmin Oscar şansını azaltmamak içindi. Başrol oyuncularının film için şarkı söylemeyi, dans etmeyi ve piyano çalmayı öğrendiklerini ileri süren yapım şirketi, sonunda dublör gerçeğini kabul etti.