Örümcek Adam eve dönüyor!

Örümcek Adam: Eve Dönüş ile geri dönüyor. Filmin başrolünde Tom Holland yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Örümcek Adam: Eve Dönüş'ün ilk fragmanı yayınlandı. Filmin yapımcılığını Kevin Feige ve Amy Pascal üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Jon Watts yer alıyor. Filmde, Tom Holland'a Michael Keaton, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori, Tyne Daly, Bokeem Woodbine, Marisa Tomei ve Robert Downey Jr. gibi oyuncular eşlik ediyor.

Habertürk'ün haberine göre, Sony ilk üç filmi yönetmesi için Sam Raimi ile anlaşmıştı. Üçleme dünya çapında 2.5 milyar dolar hasılata ulaşıp, en yüksek gişe hasılatı elde eden en iyi 20 yerli film arasına girince eleştirmenler serinin devam etmesi için olumlu yorumlarda bulundu. Film serisi Blu-ray ve DVD ortamında yayınlandı.

YENİ FİLM  7 TEMMUZ'DA!

Marc Webb'in yönetmenliğindeki "İnanılmaz Örümcek Adam" serisi ise Temmuz 2012'de 3D ve Imax 3D'de yayınlandı. Marvel ve Sony, Örümcek Adam'ın sinema filmi hakları için anlaşıp, Örümcek Adam'ın Marvel Sinematik Evreni'ne katılmasıyla film serisi sona erdi.

Örümcek Adam'ın solo filmiyle seyirciyle buluşması planlandıktan sonra çizgi filmden uyarlanan "Örümcek Adam: Eve Dönüş" filmi 7 Temmuz'da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. İşte Örümcek Adam: Eve Dönüş filminin yeni fragmanı!