İlyas Salman'dan yeni film: Deliler Meclisi

İlyas Salman bugünlerde iki projede üzerinde çalıştığını söyledi. Hayatını anlatan bir kitap yazan Salman, ‘Deliler Meclisi’ adlı sinema filmi için de çalışmalara başladığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İlyas Salman, Aydın’da kısa film çekerken gözaltına alındığı ve psikolojisi bozulduğu için İstanbul’da tedavi gördüğü iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

DÖRDÜNCÜ KİTAP YOLDA

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre bugüne kadar üç kitap yazdığını söyleyen Salman, “Şimdilerde ‘Paketinden Kurtardığım Çocuk’ adlı otobiyografik romanımı yazmakla meşgulüm” dedi. ‘Deliler Meclisi’ film projesinden de bahseden oyuncu, “Elimde bir miktar birikmiş para var ama sinema teknolojinin elinde pahalı bir sanat. Adam gibi bir film için

1 milyon doları gözden çıkarmalısınız. Gayrimenkullerimin bir kısmını satacağım. Delileri seçtim. Bana ‘deli’ diyorlar ya ben de ‘Deliler Meclisi’nde meclis başkanını oynayacağım” şeklinde konuştu.

Salman, sarhoş olduğu için karakolluk olduğu iddialarıyla ilgili ise şunları söyledi: “Hepsi fiyasko... Bir yere gittik, konuşma yaptım. Kargaşa çıktı. Psikolojik tedavi görmüyorum. Öyle olsam tımarhanede olurdum.”