Nejat İşler: Güzel iş yaptık

‘İkimizin Yerine’ filminin galasında konuşan Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya filme ilişkin açıklamalar yaptı. İşler filme inandığı için projeyi kabul ettiğini söylerken, Sarıkaya "Nejat bana uğur getiriyor" dedi. Galada İşler filmde göründüğü neredeyse her sahnede bol bol alkış aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Serenay Sarıkaya ilk sinema filmi ‘İkimizin Yerine’nin galasında rol arkadaşı Nejat İşler’in kolunu bir an olsun bırakmadı. Sarıkaya “O benim uğurum. Güzel bir uyumumuz var” dedi. Yönetmenliğini Umur Turagay’ın, senaristliğini Pınar Bulut’un yaptığı; başrollerini Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in paylaştığı ‘İkimizin Yerine’nin galası önceki akşam Zorlu PSM’de gerçekleşti.

'NEJAT BENİM ŞANSIM'

Vatan gazetesinden Mesut Yılmaz'ın haberine göre, hayli heyecanlı olan Sarıkaya, “İlk defa bir sinema projesinde başrol olarak yer aldım, çok heyecanlı ve mutluyum. Nejat ile ikinci kez bir aradayım, bu da benim şansım. O bana uğur getiriyor, güzel bir uyumumuz var” dedi. Hayli heyecanlı olan Sarıkaya, “İlk defa bir sinema projesinde başrol olarak yer aldım, çok heyecanlı ve mutluyum. Nejat ile ikinci kez bir aradayım, bu da benim şansım. O bana uğur getiriyor, güzel bir uyumumuz var” dedi. Hastalığının ardından 3 yıl sonra bu projeyle setlere dönen Nejat İşler, “Ben her projeyi kabul etmiyorum, ama bu filmin senaryosu beni çok etkiledi. Güzel bir iş yaptık, ben de çok merak ediyorum” dedi. Serenay’ın çok iyi şarkı söylediğini belirten oyuncu, “İnanılmaz bir sesi var, sette bol bol istek aldı” diye konuştu. İşler’in hemen hemen her sahnesi seyirciden alkış aldı.