Haftalar sonra 'birinci' yerli film

Box Office Türkiye'nin zirvesine haftalar sonra bir yerli film yerleşti.  Geçtiğimiz hafta zirveyi kapan Suikast bu hafta yerinden oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye gişe verilerine göre geçtiğimiz hafta Jason Stathom'ın başrol oynadığı Suikast zirveyi kaparken bu hafta listenin yeni galibi ise yerli komedi Bir Baba Hindu oldu.

Sermiyan Midyat'ın yazıp yönettiği komedi filmi açılışını hafta sonunda  181.336 seyirci ile yaptı. Listenin ikinci sırasında ise Tim Burton imzalı Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları açılışını 50.586 seyirci ile yaptı. Onu Leylekler izledi. Animasyon yapım haftasonunda 47.612 seyirci ile Burton'un koltuğunu zorladı.

Önceki haftalarda zirve yarışında ilk üçte yer alan Suikast ise bu hafta yarışı dördüncülükle kapadı. Vizyondaki beşinci haftasını kutlayan Kayıp Balık Dori de beşincilikte kaldı. Başarılı animasyon bu hafta 27.239 seyirciye ulaştı. Kötü hafızalı balığımızın macerası böylece 5. haftasında 6.867.680 TL gişe yapmış oldu. Listenin 6. sırasında Amerika'yı kasıp kavuran western türü yeniden uyarlama Muhteşem Yedili yer aldı. Film 21.014 kişi tarafından izlendi. Listenin 7. filmi ise vizyonun taze yapımlarından Deepwater Horizon: Büyük Felaket oldu. Petrol faciasını konu alan uyarlama yapım haftasonunu 19.133 seyirci ile kapattı.

Listenin son 3'ünü açan yapım ise vizyondaki 4. haftasını kutlayan El Değmemiş Aşk oldu. Romantik komedi 17.685 kişiye ulaştı. Listenin 9. sırasında 14.366 seyirci ile romantik yapım Çok Uzak Fazla Yakın yer alırken, son sırasında ise 12.709 seyirciyle Tom Hanks başrollü Sully yer aldı.

Kaynak: Beyazperde