Adalet'in devamı geliyor

Antoine Fuqua ve Denzel Washington ikilisi yeniden bir arada. İlki iki yıl önce izleyiciyle buluşan Adalet'in (The Equalizer) devam filmi geliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Denzel Washington'ın Oscar kazandığı İlk Gün (Training Day) ve geçtiğmiz günlerde vizyona giren Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) filmlerinde beraber çalışan yönetmen Antoine Fuqua ve Washington ikilisinin ortaklıkları önümüzdeki dönemde de sürecek.

İkilinin 2014 yılında çektiği ve izleyicilerden geçer not alan Adalet'in (The Equalizer) devam filminin çekileceği açıklandı. Filmin yapımcısı Todd Black, Collider'a verdiği söyleşide filmin çekimlerinin 2017 yılının sonbaharında gerçekleşeceğini ve Washington ile Fuqua'nın ikinci filmde de görevlerinin başında olacağını ifade etti.

İlk film, 55 milyon dolar bütçesiyle dünya genelinde 192 milyon dolar hasılat elde etmişti.

'GÜÇSÜZLERİN KURTARICISI'

Washington'a Morton Csokas, Chloe Grace Moretz ve David Harbour’un eşlik ettiği ilk filmde McCall, Rus gangsterlerinin kontrolündeki Teri adında genç bir kızla karşılaştığında ona yardım etmesi gerektiğini düşünür. Emekliye ayrılmış olan McCall’un içindeki adalet arzusu tekrar uyanır. Sahip olduğu gizli yetenekleri sayesinde güçsüzlere, onlara karşı gaddarca davrananlardan öç almak için yardım eder. Kimin sorunları varsa ve başka gidecek yeri yoksa, McCall yardım edecektir.