Elveda Berlin'den Türkçe fragman

Fatih Akın'ın yeni filmi Elveda Berlin'den Türkçe fragman yayınlandı. Film eylülün son günlerinde izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aşka Ruhunu Kat, Duvara Karşı, Yaşamın Kıyısında gibi filmleriyle tanınan Fatih Akın’ın yeni filmi Elveda Berlin vizyon için gün saymaya başladı. Akın'ın 'Kesik' filmiyle başlayan maddi sıkıntıları aşmayı umut ettiği filmin Türkçe fragmanı da vizyon öncesi yayınlandı.

Alman yazar Wolfgang Herrndorf’un çok satan romanı ‘Tschick’den uyarlanan filmin başrollerinde Anand Batbileg, Tristan Göbel ve Nicole Mercedes Müller paylaşıyor.

Filmde, Berlin'in zengin ailelerinden birinde büyüyen Maik'in annesi rehabilitasyon merkezine yatırılır. Babası ise genç asistanıyla iş gezisine çıkar. Maik zamanını havuza girip dinlenerek geçirirken okul arkadaşlarından Rus göçmeni Tschick ziyaretine gelir. Ancak Tschick çalıntı bir arabayla gelmiştir. Bir süre sonra iki kafadar birlikte yola koyulurlar. Maceradan maceraya atılırlar.

Geçtiğimiz günlerde Almanya'da izleyiciyle buluşan Elveda Berlin'in Türkiye vizyon tarihi ise 30 Eylül olarak açıklandı.