Babamın Kanatları Adana Film Festivali'nde

'Babamın Kanatları', Türkiye prömiyerini Adana Film Festivali'nde gerçekleştirecek. Film, işçi ölümlerine dair ilk uzun metrajlı film.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son dönemlerde ülkemizin yakıcı sorunlarından biri olan işçi ölümlerine dair yapılmış ilk uzun metraj film olma özelliği de taşıyan 'Babamın Kanatları', Türkiye prömiyerini Adana Film Festivali'nde gerçekleştirecek.

Kanser tanısı konulan bir inşaat işçisinin çaresizlik dolu hikayesinin anlatıldığı film, dünya prömiyerini Avrupa’nın en prestijli film festivallerinden olan Karlovy Vary Film Festivali’nin ana yarışmasında yapmış ve iyi tepkiler almıştı.

İLK GÖSTERİM

Başrollerinde Menderes Samancılar, Musab Ekici, Tansel Öngel ve Kübra Kip’in yer aldığı film, 22 Eylül Perşembe günü 14.45’te yapılacak gösterimle ilk defa Türkiye izleyicisiyle buluşacak ve Altın Koza için şansını deneyecek. Ödüller ise 24 Eylül Cumartesi akşam yapılacak kapanış töreninde sahiplerini bulacak. Filmin festival gösterimlerinin ardından önümüzdeki aylarda vizyona girmesi planlanıyor. (HABER MERKEZİ)

babaminkanatlari1