Ermeni soykırımı Hollywood'da

Ermeni soykırımını anlatan The Promise (Söz) filminin aralık ayında gösterime gireceği açıklandı. Filmde başrolleri Oscar Isaac ile Christian Bale paylaşıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kirk Kerkorian'ın sahibi olduğu Survival Pictures tarafından yapımcılığı üstlenilen The Promise (Söz) filminin çekimleri tamamlandı.

Önümüzdeki günlerde Toronto Film Festivali'nde prömiyerini yapacak olan filmde Christian Bale, Birinci Dünya Savaşı sırasında cephede savaşan Chris isimli bir adamı canlandırıyor. Oscar Isaac ise Bale'le aynı kadına aşık olan, geleneklerine bağlı Michael isimli bir adamı canlandırıyor.

Ermeni soykırımını anlatan film gösterime girmeden 55.000 kötü oy aldıErmeni soykırımını anlatan film gösterime girmeden 55.000 kötü oy aldı

Filmin yönetmenliğini Hotel Rwanda filmiyle en iyi yönetmen Oscar'ını alan Terry George üstlendi. George, aynı zamanda Robin Swicord ile filmin senaryosunu da yazdı.

The Promise3

OSCAR'A ADAY OLABİLİR

Filmin oyuncu kadrosunu Bale ve Isaac'ın yanı sıra Jean Reno, Charlotte Le Bon, James Cromwell, Marwan Kenzari, Angela Sarafyan ve Shohreh Aghdashloo gibi isimler de yer alıyor.

Survival Pictures'dan bir yetkili yaptığı açıklamada, "Kirk Kerkorian bu haberi duysa gurur duyardı. Bu film, tüm çabalarımızı daha da özel bir yere taşıyor" ifadelerini kullandı. Dolar milyarderi olarak nitelendirilen Kerkorian, geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti.

The Promise

Sinema bloglarında filmin 2017'de Oscar adayı olabileceği tahminlerinde bulunuldu.

Kaynak: ArmanPress