Yılmaz Erdoğan'dan Köyceğiz filmleri

En son filmini 3 yıl önce çeken Yılmaz Erdoğan bu arayı Köyceğiz'de çekmeyi planladığı 3 yeni filmle kapamaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2013 yılında çektiği Kelebeğin Rüyası'nın ardından uzun bir süre sessiz kalan Erdoğan'ın yakında sinemaya hızlı bir dönüş yapmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre üç yıldır Köyceğiz’de kurduğu çiftlikte yaşayan ünlü yönetmen, yeni yuvasını film platosuna dönüştürdü. Kalabalık film ekiplerinin konaklamasına imkân sağlayan çiftliğinde Songül Öden, Farah Zeynep Abdullah ve Şükran Ovalı’nın başrolünü paylaştığı ‘Ekşi Elmalar’ı çeken Erdoğan, çekimleri süren ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ın ardından ‘Organize İşler 2’yi de yine burada hayata geçirecek.

Erdoğan’ın çekimleri devam eden ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ filminde Büşra Pekin, Gupse Özay, Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu kamera karşısına geçti.

Ünlü oyuncu ve yönetmen, projeleri için Köyceğiz’i tercih etmesiyle ilgili, "Çiftlik hayatı bana iyi geldi. Tam randımanlı üretebiliyorum" dedi.