Dar Elbise sonbaharda vizyonda

Kadınların erkeklerle mücadelesini anlatan Dar Elbise'nin vizyon tarihi belli oldu. Filmde başrolde Tuba Büyüküstün oynuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başrolde Büyüküstün'e Caner Cindoruk, Hazar Ergüçlü, Veronique Wuthrich, İnanç Konukçu, Canan Ergüder ve Menderes Samancılar gibi isimlerin eşlik ettiği film 28 Ekim 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Kadınların kendilerini var etme sürecinde erkeklerle olan mücadelesini anlatan Dar Elbise'de olaylar, genç Fransız moda tasarımcısı Lisa'nın arkadaşı Helin'in önerisiyle kendi kasabasında bir defile yapmaya karar vermesiyle başlıyor.

Helin, Lisa Fransa'dan gelmeden önce ön hazırlıklara başlar ve defilede yer alacak modellerin arayışına girişir. Pek çok genç kadınla görüşüp defilede yer almaları için ikna eder ama işi düşündüğü kadar kolay değildir. Şimdi de kadınların hayatlarındaki erkekleri, babalarını, kocalarını, sevgililerini, abilerini, kardeşlerini ikna etmesi gerekmektedir. Böylece telaşlı bir karmaşa başlar ve ne yazık ki genç kadınlardan biri kaybolur. Hikâye kaybolan kız Gule’yi aramaya doğru yönelir.