Simge Sağın'dan Mauro Icardi açıklaması: Golden sonra şarkımın çalınması hoşuma gitti

Şarkıcı Simge Sağın, futbolcu Mauro Icardi ile takipleşmesi ve Beşiktaş'ı takipten çıkarması hakkında, "Beşiktaş’ı daha önceden çıkartmıştım, ben takip ediyordum ama onlar beni etmiyor diye" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Simge Sağın, önceki akşam düzenlenen etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sağın, Galatasaray forması giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile takipleşmesi ve birbirlerini Instagram hikâyelerinde paylaşmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sağın'ın, ‘Aşkın Olayım’ şarkısı, Galatasaray’a transfer olan Mauro Icardi’nin gol sevincinden sonra statta çalması ile en çok dinlenenler arasına girdi. Icardi, geçtiğimiz haftalarda şarkıyı sosyal medyasında paylaştı ve Sağın’ı etiketledi. 

Sağın da bu paylaşımı kalp emojisi ile kendi hesabında paylaştı. İkilinin birbirini takip etmesinin ardından Sağın, Beşiktaş'ı takipten çıkardı. 

'DAHA ÖNCE TAKİPTEN ÇIKARMIŞTIM'

Beşiktaş'ı takipten daha önce çıkardığını belirten Sağın, "Beşiktaş’ı daha önceden çıkartmıştım, ben takip ediyordum ama onlar beni etmiyor diye. Icardi ile takipleştiğim için çıkmadım takipten" dedi. 

Golden sonra şarkısının çalmasının hoşuna gittiğini söyleyen Sağın, Icardi'nin paylaşımını alıntılaması hakkında da, "Icardi paylaşınca ben de paylaştım. Ben şarkımı paylaşan herkesi paylaşıyorum. Beş yıl önce çıkardığım bir albüm Türkiye’nin en çok dinlenilen albümü oldu. Çok mutlu ve gururluyum bu yüzden. Dinleyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)