Silivri'de bulunan cesetlerin ardından Çatalca'da da kazı yapıldı

İstanbul Silivri'de yapılan kazıda 3 kişiye ait cesetlerin bulunmasının ardından şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda Çatalca'da iki kişinin cesedinin bulunması için kazı çalışması yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Silivri'de kayıp olarak aranan Sevgi Demirci ve iki çocuğuna ait olduğu düşünülen cesetlerin bulunmasına ilişkin soruşturma yeni ifadelerle genişliyor. 

İstanbul Emniyeti Kayıp Şahıslar Büro ekipleri, Silivri Değirmenköy'deki bir tarlada ceset bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı. 

23 Mayıs'ta yapılan ilk incelemelerin ardından 2 şüpheliyi gözaltına alan ekipler, gömülü halde bulunan cesetlere ilişkin bilgisi olduğu ve bu bilgiyi sakladığı değerlendirilen 1 şüpheliyi daha gözaltına aldı.

AA ve DHA'nın aktardığına göre şüphelilerden Ömer Y., cesedi bulunan Sevgi Demirci'nin birlikte olduğunu iddia ettiği Mücahit Polat ve onun akrabası Erdoğan Polat'ın da Ünal Y. tarafından 2017 ve 2018 yıllarında öldürülerek Silivri ve Çatalca'da gömüldüğünü söyledi. Bu ifade üzerine Çatalca'da iki kişinin cesedinin bulunması için Ovayenice Mahallesi'nde bulunan alanda kazı çalışması yapıldı. Kazı sırasında Ömer Y. ve Ünal Y. de hazır bulundu. Ünal Y.'nin gösterdiği alanlarda yapılan çalışmalarda herhangi bir bulguya ulaşılamadı. Soruşturma devam ediyor. (HABER MERKEZİ)