Sihirli Annem dizisinin afişi yayınlandı

Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlayacak olan yeni dijital platformu Exxen için çekilen Sihirli Annem dizisinin afişi yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sihirli Annem dizisi, yenilenen kadrosu ve yeni bölümleriyle, Exxen'de izleyiciyle buluşacak. Çekimleri başlayan yeni Sihirli Annem dizisinin afişi yayınlandı.

Dizinin kadrosunda Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız'ın yanı sıra çocuk oyuncular Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal rol alıyor.

17 yıl aradan sonra ekrana dönen 45 dakikadan oluşan Sihirli Annem dizisinin yeni bölümlerinin çekimlerine aralık ayının ilk haftası başlanmıştı.  

ESKİ KADRODAKİ OYUNCULAR TEPKİ GÖSTERMİŞLERDİ

Sihirli Annem'in yeni çekilen bölümlerinde eski sezonlarda rol alan oyuncular yer almayacak. Bu durum karşısında kendilerine teklif gelmediğini belirten İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yayımlamıştı. 

Açıklamada, "Yeni seride bize yer verilmeyeceği ve başka bir kadro ile yayına gireceğini haftalar önce öğrenmiştik ve bu duruma saygı duyduk. Fakat bizlerle iletişime geçildiği, konuşulduğu ve fikirlerimizin alındığı gibi paylaşımlar yapılması tamamen gerçek dışıdır" ifadeleri yer almıştı. 

Dizinin ilk bölümü 27 Şubat 2003'te Kanal D'de yayımlandı. 119. bölümün ardından 2006 yılında Star TV'ye geçti. 4. sezon (2005-2006), 11 Nisan 2006'da 131. bölümüyle sona erdi. 5 yıl sonra yoğun istek üzerine 29 Nisan 2011'de tekrar Star TV'de yayımlanmaya başladı. 3 sezon daha yayımlandıktan sonra 10 Mart 2012'de 7. sezon 240. bölümüyle ekranlara veda etti. (HABER MERKEZİ)