'Sıfırıncı Gün' dizisinin yayın tarihi belli oldu

"Sıfırıncı Gün" dizisinin yayın tarihi açıklandı. Dizinin ilk bölümü, 28 Aralık Çarşamba akşamı TV8'de olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Senaryosunu Atasay Koç'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Süleyman Mert Özdemir'in oturduğu "Sıfırıncı Gün" dizisi 28 Aralık Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Esra Ruşan, Tolga Karel ve Naz Çağla Irmak gibi isimler yer alıyor.

Dizi, Emniyet Müdürlüğü'nün yedi özel polisi ve bu ekibin amiri Kadir'in uzun süre üzerinde çalıştığı bir operasyonu odağına alıyor. "Sıfırıncı Gün" operasyonuyla organize suç lideri Ejder'in peşine düşen ekip, operasyonun planladıkları gibi gitmeyişi üzerine hayal kırıklığı yaşıyor.

TOLGA KAREL GERİ DÖNDÜ

"Yaprak Dökümü" dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle hatırlanan Tolga Karel de yeni yayınlanacak dizide rol alacak. Amerika'ya yerleşen ve beş yıldır herhangi bir projede yer almayan oyuncu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Beş yıl sonra efsane bir dönüş, Benim için muhteşem bir ekiple çalışmak gerçekten gurur verici. Umarım karakterimi beğenirsiniz. Büyük patron Acun Ilıcalı."

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)