Şiddet U14 ligine indi: Çocuklara silah ve satırla saldırdılar

Pendik'te iki takım, U14 lig maçında karşı karşıya geldi. Maç sırasında torpil atılması üzerine bir taraftar grubu, maçı izleyen çocuklara saldırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Pendik Sahilspor ve Kaynarcaspor takımları U14 liginde dün karşı karşıya geldi. DHA'nın aktaradığı habere göre; maç 1-1 devam ederken seyirciler arasından bir kişi torpil patlattı. Tribündeki Pendik Sahilspor taraftarları, maçı izleyen çocukları bir anda darbetmeye başladı.

Çocuklar, kaçarak stadın dışına çıktı. Aracından silahını alan bir saldırgan ise havaya ateş ederek geri geldi. Başka bir saldırgan ise elindeki satırı etrafa savurdu. Çocuklar öfkeli taraftarların ellerindeki kesici aletler ve sopalarla vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Bu sırada yoldan geçerken duruma tepki gösteren bir kişi de saldırganlar tarafından darbedildi. Olayda bir otomobil de hasar gördü. Hastaneye giden yaralılar tedavi altına alındı ve saldırganlardan şikayetçi oldu.

Fatih Topçu, şunları anlattı: "Geldiğimde çocukların ağladığını gördüm. Elleri kanıyordu, kafaları kanıyordu. Karşı takımın ailelerinin birden onlara saldırdığını duyduk. Hepsi 'korkuyoruz abi şikayetçi olamayız' dediler. Bunu duydum daha çok üzüldüm. Karşı taraf çocuklarını izlemeye gelmiş ama bunların da çocuk olduğunu unutmuş galiba. Hastanede olan çocuklar var şu anda. Bir tane resmi araba siyah plakalı. O da herhalde şikayetçi şu an. Resmi bir arabanın da camlarını falan döküyorlar. Onu da gördüm" dedi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Pendik U-14 ligi