Şiddet gördüğü için şikayetçi olan kadının 3 yakınını bıçaklayan baba ve oğlu tutuklandı

Aksaray'da şiddet gördüğü için şikayetçi olan kadının eşi ve oğlu, karakol önünde kadının yakınlarını bıçakladı. 1 kişi ağır yaralanırken baba ve oğlu tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aksaray'da şiddet gördüğü için şikayetçi olan F.A'nın (38), olayı duyup polis merkezinin önüne gelen 3 yakınını bıçaklayan eşi Hacı Mehmet Avan (39) ile oğlu Nutku Avan (19) tutuklandı.

DHA'nın haberine göre, Aksaray'da yaşayan F.A, dün eşi Hacı Mehmet Avan tarafından darp edildi. Polis merkezine gidip şikayetçi olan F.A, amcası Hicabi K’yi (49) arayıp yardım istedi. Hicabi K, akrabaları Serkan D. (35) ve Ecevit A’yı (45) yanına alarak polis merkezinin önüne gitti.

İfadeye çağırılan Hacı Mehmet Avan ve oğlu Nutku Avan, polis merkezinin önünde karşılaştığı eşinin yakınlarıyla tartıştı ve bıçakla saldırdı. Hicabi K. sağ bacağından, Serkan D. sol göğsü ile sırtından, Ecevit A. ise sağ kulağından yaralandı.

Polis kavgaya müdahale ederken, yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Hicabi K. ve Ecevit A, tedavilerinin ardından taburcu oldu. Serkan D'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olayın ardından Hacı Mehmet Avan ile oğlu Nutku Avan ise polis tarafından gözaltına alındı. Nutku Avan, yapılan sorgulamasında bıçağı kendisinin kullandığını öne sürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba ve oğlu, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (HABER MERKEZİ)