Sezen Aksu'yu tehdit eden Bulut, 48 kamu ihalesi almış

Sanatçı Sezen Aksu hakkında yaptıkları suç duyurusunun ardından adliye önünde tehditler savuran '15 Temmuz Gazileri Platformu' Başkanı Erol Bulut'un 500 milyon liralık ihale aldığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sezen Aksu'nun 5 yıl önce yazdığı şarkı sözleri nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan ve adliye önünde yaptığı açıklamada Sezen Aksu’yu şeytanın yolundan gitmekle itham ederek, "Sabrımız taştı artık. İçişleri Bakanımızın dediği gibi beyinlerine sıkacağız, kafalarına ve inlerinde hepsini ezeceğiz. Dağda Kandil’i PKK’yı nasıl eziyorsak şu anda onları savunanlara da bunu buradan bir kez daha söylemek istiyorum” ifadelerini kullanan 15 Temmuz Gazileri Platformu Başkanı Erol Bulut, ihale zengini çıktı.

SON İHALENİN BEDELİ 63 MİLYON LİRA

Birgün'ün haberine göre Mavi Yeşil Turizm Gıda İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şirketi’nin yüzde 50 ortağı da olan Erol Bulut, özellikle AK Partili belediyelerden aldığı çok sayıda ihale ile biliniyor. Son 4 yılda, büyük bir çoğunluğu belediyeler olmak üzere çeşitli kamu kurumlarından 48 ihale aldı. 48 ihalenin toplam bedeli 500 milyon TL’yi aştı. Mavi Yeşil firması son olarak geçen ay Kartal Belediyesi’nden 63 milyon 638 bin TL bedelli bir ihale aldı.

Öte yandan Erol Bulut’un oğlu Yunus Emre Bulut’un firması Jet Kar Turizm Nakliye Taşımacılık Otomotiv San. Ve Tic. Ltd. Şirketi de, yine geçen ay Eyüpsultan Belediyesi’nden 12 milyon 499 bin 156 TL’lik ihale aldı.

 Erol Bulut, 2018 milletvekili seçimleri için AKP’den İstanbul 3. Bölge’den milletvekili aday adayı olmuştu.