Bakırköy otellerinde konaklamanın ayrıcalıkları

Bakırköy Otellerinin konaklama açısından birden çok artısı vardır. Atatürk Uluslararası Havalimanına olan yakınlığı bu artılardan yalnızca bir tanesidir.

Google Haberlere Abone ol

Ülkemiz her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapmaktadır. Bu turistler yerli ya da yabancı olabilmektedir. Yerli ve yabancı ziyaretçiler İstanbul’u birçok farklı nedenden dolayı ziyaret etmektedirler. Bu nedenlerin başında turistik geziler gelmektedir. Yerli turistler daha çok tarihi geziler için İstanbul şehrini ziyaret etmeyi tercih ederken, yabancı turistlerin İstanbul’u ziyaret etmesinin en önemli nedenleri; tarihi yapısının yanında oldukça büyük bir şehir olması, renkli gece hayatı ve çok çeşitli konaklama imkanlarına sahip olmasıdır.

İstanbul üç büyük imparatorluğa başkentlik ettiği için çok büyük bir kültürel ve tarihi mirasa sahiptir. Renkli gece hayatı oldukça fazla ziyaretçinin ilgisini çekmektedir. İki büyük havaalanına sahip olması da İstanbul’u ziyaret edilebilecek iyi bir şehir haline getirmektedir. İstanbul şehrinde şu an aktif olarak uçuş seferlerinin düzenlendiği iki adet havaalanı bulunmaktadır. Bu iki havaalanından biri Sabiha Gökçen Havaalanı olup, Anadolu yakasındaki Pendik ilçesi sınırlarında bulunurken; diğer havaalanı olan Atatürk Uluslararası Havaalanı Avrupa yakasındaki Bakırköy ilçesi sınırlarında yer almaktadır. Bu havaalanlarının bulunduğu ilçelerde birçok farklı konaklama imkanı bulunmaktadır. Günlük kiralık daireler, oteller, pansiyonlar... Yurtiçi uçuşlarda sağladığı uygun fiyatlar nedeniyle yerli turistler tarafından daha çok tercih edilen Sabiha Gökçen Havaalanı çevresinde de birçok otel bulunmaktadır. Bunun yanında, yurtdışı uçuşlarda sıklıkla transit olarak kullanılan Atatürk Uluslararası Havaalanı çevresinde Bakırköy Otelleri vardır.  Özellikle kısa süreli konaklayacak olan ziyaretçiler Bakırköy otellerini sıklıkla tercih etmektedir.

Bakırköy Otellerinin konaklama açısından birden çok artısı vardır. Atatürk Uluslararası Havalimanına olan yakınlığı bu artılardan yalnızca bir tanesidir. Bakırköy otelleri bu artısı dışında daha birden çok artı özelliğe sahiptir. Öncelikle Bakırköy ilçesinin sahil şeridi vardır. Bu da Bakırköy’de konaklayan misafirlere sahil şeridinde hoş dakikalar geçirme imkanı sağlar. Deniz kenarında kahvaltı yapmak, sahil şeridinde yürüyüşler yapmak Bakırköy’ün denize kıyısının olmasının büyük avantajlarındandır. Deniz kıyısına sahip olması nedeniyle Bakırköy’de rahatlıkla deniz manzaralı odalara sahip olan Bakırköy otelleri bulabilirsiniz. Deniz manzaralı odalara sahip olan Bakırköy otellerinde, deniz manzaralı odaların fiyatları şehir manzaralı odalara göre daha yüksektir ancak size sabah uyandığınızda ilk göreceğiniz şeyin mükemmel bir deniz manzarası olacağını garanti eder. Bakırköy ilçesinin denize kıyısının olmasının diğer bir avantajı ise deniz ulaşımıdır. Deniz otobüsleri ve vapur sayesinde Avrupa yakasında bulunan Bakırköy’den Anadolu yakasına geçiş son derece kolay olmaktadır. Bakırköy Otellerinin en çok dikkat çeken özelliklerinden biri de hemen hemen her bütçeye sahip Bakırköy otelleri seçenekleri bulunabilmesidir. Eğer yüksek bir bütçeye sahipseniz, sizin için çok farklı özelliklere sahip, oldukça lüks Bakırköy otelleri seçenekleri bulunmaktadır. İsterseniz şömineli, jakuzili, deniz manzaralı odalarda konaklayabilirsiniz. Eğer daha düşük bir bütçeye sahip iseniz de rahatlıkla cebinize uygun Bakırköy otelleri bulabilirsiniz.

Kaynak: http://www.dessuiteshotel.com/