Sex and the City'nin yeni bölümlerinde Covid-19 işlenecek

Sarah Jessica Parker, geri dönecek "Sex and the City" dizisi hakkında konuştu. Parker, "Covid-19, kesinlikle hikayenin bir parçası olacak, çünkü bu karakterlerin yaşadığı şehir burası" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Sarah Jessica Parker, geçtiğimiz günlerde geri döneceği açıklanan "Sex and the City" dizisi hakkında konuştu. Parker, mini dizinin Covid-19 salgınını işleyeceğini açıkladı. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, cuma günü Vanity Fair'e konuşan oyuncu, tamamen kadınlardan oluşan bir yazar odası ve diziye liderlik eden showrunner Michael Patrick King'den gelecek senaryoları merakla beklediğini söyledi. Parker, diziye "yeni yaşam deneyimi, siyasi dünya görüşleri ve sosyal dünya görüşleri" aşılayacak olan hikâyeyi kaleme alan yeni yazarları hakkında, "Gerçekten heyecan verici ve inanılmaz derecede çeşitliler" dedi.

'COVİD-19 HİKÂYENİN BİR PARÇASI OLACAK'

Parker, dizinin New York City'de çekileceği göz önüne alındığında, korona virüsü salgınını olay örgüsüne dahil etmemenin hiç akıllıca olmayacağını belirterek, "Covid-19, kesinlikle hikayenin bir parçası olacak, çünkü bu karakterlerin yaşadığı şehir burası. Ve arkadaşlar ortadan kaybolduğunda bu ilişkiler nasıl değişti? Yazarların hepsinin bunu inceleyeceğine inancım tam" ifadelerini kullandı. 

Yeni sezon, Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Kristin Davis) ve Miranda Hobbes'u (Cynthia Nixon), 50'li yaşlarında aşk ve dostlukla gezinirken takip edecek. Dizi, yarım saatlik onar bölümden oluşacak ve çekimlere ilkbaharın sonlarında New York'ta başlanacak.

Parker, orijinal dizide Samantha Jones'u canlandıran Kim Cattrall'ın geri dönmeyeceğini ve gösterinin şehri “dördüncü karakter” olarak dahil edeceğini söyledi. Yeni sezon, King'le birlikte Parker, Nixon ve Davis tarafından yürütülecek.