Sevda Deniz Karali’den yeni tekli: ‘Geçmeyen Bir Şey’

Şarkıcılığının yanı sıra tiyatrocu ve çevirmen olan Sevda Deniz Karali'nin yeni şarkısı ‘Geçmeyen Bir Şey’ yayınlandı. Şarkı dinleyici ile ilk kez, popüler dizi 'Masumlar Apartmanı'nda buluşmuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Kendi Youtube kanalında sevdiği şarkıları söyleyip paylaşan Sevda Deniz Karali’nin yeni şarkısı ‘Geçmeyen Bir Şey’ dijital müzik platformlarında yayınlandı. Dikkat çeken videolarının ardından Pasaj & Garaj Müzik ile profesyonel müzik kariyerine adım atan sanatçı, ilk olarak ‘Nara’ isimli şarkısını yayınlamıştı.

Sevda Deniz Karali’nin sadece ukulelesi ile çalıp seslendirdiği yeni teklisi ‘Geçmeyen Bir Şey’in söz ve bestesi oyuncu Seda Türkmen’e ait. Şarkının kaydı, miks ve mastering’i Ada Stüdyoları’nda yapıldı. Şarkı, geçtiğimiz hafta TRT dizisi Masumlar Apartmanı’nda yer almış, geniş kitlelerin dikkatini çekmişti.

İstanbul doğumlu Sevda Deniz Karali, Almanca eğitiminin ardından farklı dilleri de öğrenerek çeşitli yayınevleri için çevirmenlik yaparken ukulele ile eşlik ettiği şarkıları yüklediği Youtube kanalını açarak müzik hayatına girdi. Ayrıca oyunculuk eğitimi alan sanatçı özel bir tiyatroda yönetmen yardımcısı olarak görev yapıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)