Sette fenalaşan oyuncu Bob Odenkirk: Küçük bir kalp krizi geçirdim

Better Call Saul dizisinin setinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan oyuncu Bob Odenkirk, kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Sosyal medyada paylaşım yapan Odenkirk, "Yakında sete döneceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Breaking Bad dizisinde canlandırdığı Saul Goodman karakteri ile tanınan oyuncu Bob Odenkirk, salı günü ‘Better Call Saul’ dizisinin setinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmasının ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Ailesi, arkadaşları ve kendisi adına endişe duyan herkese teşekkür eden oyuncu, kalp krizi geçirdiğini ancak yakın zamanda sete geri döneceğini söyledi. 

Odenkirk Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bu hafta etrafımı saran aileme, arkadaşlarıma ve benim için endişelenen, sevgilerini gönderen herkese teşekkür ederim. Bu çok zor. Ama sevginizi hissediyorum ve bu benim için çok şey ifade ediyor. Küçük bir kalp krizi geçirdim. Ama Rosa Estrada ve blokajı ameliyatsız çözmeyi başaran doktorlar sayesinde iyi olacağım. AMC'ye ve Sony'ye de desteği için teşekkür ederim. İyileşmek için biraz ara vereceğim ama yakında döneceğim."

James McGill'in nasıl Saul Goodman'a dönüştüğünü anlatan Better Call Saul dizisinin 6. ve final sezonunun çekimleri sürüyor. Final sezonunun bu sene yayınlanması planlanıyor.

NE OLMUŞTU?

Bob Odenkirk, Better Call Saul'un 6. ve final sezonunun çekimleri yapılırken sette fenalaştı. 58 yaşındaki oyuncu acil olarak ambulans çağrılarak New Mexico'da hastaneye kaldırıldı. Prodüksiyon da oyuncunun hastaneye kaldırılmasıyla durduruldu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)