Seth Rogen, cinsel istismarla suçlanan James Franco ile bir daha çalışmayacağını duyurdu

Seth Rogen, James Franco hakkında çıkan cinsel istismar iddiaları nedeniyle Franco ile artık çalışmayacağını açıkladı: "İstismardan tiksiniyorum. Böyle davranışlarda bulunmuş birini etrafımda tutmam."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Komedyen, film yapımcısı ve oyuncu Seth Rogen, "The Disaster Artist", "Pineapple Express", "This is the End" ve "The Interview" gibi birçok filmde birlikte çalıştığı oyuncu James Franco hakkında bir açıklamada bulundu. Rogen, hakkındaki istismar suçlamaları nedeniyle James Franco ile bir daha çalışmayacağını duyurdu.

Hollywood Reporter'ın haberine göre, The Sunday Times'a konuşan Seth Rogen, James Franco'nun cinsel istismarla suçlanmasının ardından Franco ile birlikte çalışmak istemediğini, "İstismar ve tacizden tiksiniyorum. Bu davranışlarda bulunanları asla korumam ya da gizlemem. Herhangi bir insanı, böyle davranışlarda bulunmuş birini etrafımda tutmak da istemem" diyerek anlattı.

Rogen, açıklamasında 2018 yılında verdiği bir röportajda, Franco ile çalışmaya devam edeceğini belirtmesine de değinerek, "Ayrıca 2018'de verdiğim ve James ile çalışmaya devam edeceğimi söylediğim röportaja baktım. Ama çalışmam ve öyle bir planım da yok" ifadelerini kullandı. Rogen, Franco ile profesyonel ilişkisinin sona ermesinin ve arkadaşlıklarının da değişmesinin bir tesadüf olmadığını ifade ederek, "Yaşananlar ilişkimizde ve dinamiğimizde pek çok şeyi değiştirdi" dedi. 

James Franco'nun oyunculuk okulunda bir öğrencisini istismar ettiği iddiaları 2019 yılında mahkemeye taşınmıştı. Franco, tüm suçlamaları reddetmiş, avukatları ise iddiaları, 'yanlış, kışkırtıcı ve tanıtım elde etme amacını taşıyan bir toplu dava' olarak adlandırmıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)