'Sessiz Bir Yer 2'den salgın rekoru

Emily Blunt'ın başrolde yer aldığı "Sessiz bir Yer 2" filmi, salgın döneminde 100 milyon doları aşan hasılatıyla ABD seyirci rekorunu kırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmenliğini John Krasinski'nin yaptığı ve başrolünde Emily Blunt'ın yer aldığı gerilim filmi "Sessiz Bir Yer 2", korona virüsü salgını döneminde ABD bilet satışlarında 100 milyon doları aşan ilk film oldu. Paramount Pictures filmi, hafta sonu boyunca yerel gişede 108 milyon dolar ve uluslararası alanda 80 milyon dolar hasılat elde etti.

Beyazperde'nin haberine göre, 100 milyon dolarlık hasılat, korona virüsü salgınından önce dikkate değer bir başarı olmazdı ancak salgının sarstığı sinema sektöründe bilet satışları yavaş şekilde toparlanıyor. Yerel sinema salonlarından 45 gün sonra, dijital platform Paramount Plus'ta yer alacak olan film, ABD Anma Günü'nde 48 milyon dolarlık bir pandemi rekoru ile giriş yaptı ve ilk beş gününde 58 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. 

Sesi avlayan yaratıklardan saklanmak için sessizce yaşamaya devam eden Abbott ailesini merkez alan "Sessiz Bir Yer 2" Türkiye'de 16 Temmuz 2021'de vizyona girecek.