Serinin yönetmeni açıkladı: Alacakaranlık yeniden çekilse başrollerde kim olurdu?

"Alacakaranlık"ın yönetmeni Catherine Hardwicke, filmin yeniden çekilmesi durumunda Bella Swan ve Edward Cullen rolleri için Jenna Ortega ve Jacob Elordi'yi "mükemmel" tercihler olarak gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Alacakaranlık" (Twilight) filminin yönetmeni Catherine Hardwicke, filmlerin yeniden çekilmesi durumunda başrollerde yer vermek istediği isimleri açıkladı.

Watch-a-long podcast'ine katılan Hardwicke, Bella Swan ve Edward Cullen'ı canlandırmak için Jenna Ortega ve Jacob Elordi'nin "mükemmel" tercihler olduğunu söyledi. 

Deadline'ın aktardığına göre, Hardwicke Jacob Elordi için, "Yani, o muhteşem. Muhtemelen bugün Edward olurdu" dedi. Yönetmen ayrıca, "Günümüzde gerçekten çok sayıda harika genç aktörün olduğunu düşünüyorum. Tabii az önce Jenna Ortega'dan bahsettiniz, o muhteşem" ifadesini kullandı.

Jacob Elordi (solda), Jenna Ortega (sağda)

Hardwicke ayrıca yakın zamanda oyuncu Lewis Tan ile karşılaştığını ve onun kendisine Taylor Lautner'ın canlandırdığı Jacob Black rolünü üstlenmeye çalıştığını söylediğini de belirterek, "Bu rolü alan herhangi birinin hayatı değişirdi" dedi. 

'ROBERT PATTINSON'IN SEÇİLMESİNDE ÇENE HATTI ROL OYNADI'

Hardwicke, stüdyonun ilk başta Edward'ın başrolüne Robert Pattinson'ı seçme konusundaki tereddütlerini anlattı: "Evime geldiğinde saçları siyah kahküllüydü ve her zaman barda takıldığı için biraz formda değildi. Sadece 'şahsen işe yaramıyor, ekranda da işe yarıyor' diye düşündüm."

Yönetmen ayrıca stüdyoya kendi yaptığı seçmeden videolar gönderdiğinde emin olup olmadığını sorduklarını açıkladı. Hardwicke, Pattinson'ı seçmesinde oyuncunun çene hattının önemli rol oynadığını da söyledi. 

Alacakaranlık serisi toplamda beş yapımdan oluşuyor. Seri, gişede toplamda 3 milyar doları geride bıraktı. Filmde Bella'yı Kristen Stewart, Edward'ı ise Robert Pattinson oynadı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)