Sergen Yalçın: Oyuncularımın performansından memnunum

Fenerbahçe maçını değerlendiren Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Skor istediğimiz gibi olmadı ama oyuncularımın performansından, oyundan, isteklerinden memnunum" dedi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 24. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Bitexen Antalyaspor'un teknik direktör Sergen Yalçın, maçın oynandığı Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, maçta bekledikleri gibi bir oyunun sergilendiğini söyleyen Sergen Yalçın, rakibin Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu gibi oyuncularına karşı önlem aldıklarını ve bu konuda başarılı olduklarını kaydetti.

Karşılaşma başında buldukları pozisyonlar olduğunu dile getiren Yalçın, "İlk yarıda gol bulabilirdik. Oyuna rakibe vermedik. Oyunun tamamında karşı bir oyun ortaya koymaya çalıştık. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Oyuncularımın mücadelesinden, istek ve arzusundan memnunum. Skor haricinde böyle güçlü bir takıma karşı oynanabilecek en iyi oyunlardan birisini oynadık" diye konuştu.

Cengiz Ünder'in bireysel becerisinin rakibe avantaj getirdiğini anlatan Yalçın, "İkinci yarıda bu avantajı kullandılar. Son 25 dakika baskı yaptık. Skoru eşitleyebilirdik. Skor istediğimiz gibi olmadı ama oyuncularımın performansından, oyundan, isteklerinden memnunum. Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

(SPOR SERVİSİ)