Serdar Ali Çelikler duyurdu: Herkes hakkını helal etsin

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, önceki gün tepki çeken sözlerinin ardından ekranlardan bir süre çekildiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray-Antalyaspor maçının ardından konuştuğu canlı yayında hakem yönetimine yönelik ifadeleriyle ilgili açıklama yaptı.

Çelikler sözlerinin ardından gelen tepkiler üzerine önceki akşam bir özür mesajı paylaşmıştı. Bugün bir açıklama daha yapan Çelikler yayınlarına bir süre ara verdiğini duyurdu.

Çelikler'in açıklaması şöyle:

"Yaşadığım sıkıntılı birkaç günün ardından 26 Şubat günkü yayında maksadını aşan, üslubumla da örtüşmeyen ifadelerim oldu. Söz konusu yayında ve akabinde özür de diledim. Yaşananlardan ötürü çok üzgünüm. Lakin bir daha değerlendirdikten sonra kendi adıma yayınlara bir süre ara vermemin doğru olacağına kanaat getirdim. Vole ile de bu kararımı paylaştım. Bir süre aranızda olmayacağım. Herkes hakkını helal etsin."

Ne olmuştu? 

Galatasaray-Antalyaspor karşılaşmasının ardından spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, maçın hakemleri için ağır hakaretler sarf etmişti. Çelikler, YouTube kanalı Vole'deki programda, "Ahlaksızlık, şerefsizlik, tiyatro izliyoruz. Mustafa Savranlar, Kerem Demirbay gözünün önünde Erdoğan’ı tutup atıyor, faul bayrağı kaldıramıyorsun. O pozisyon az daha gol olacaktı. Gözünün önünde görmüyorsun bir de yalandan bakıyorsun. 3 kere sana “f… off” diyor duymuyorsun, görmüyorsun. Çünkü sen adam değilsin. Hakem değilsin adam da değilsin. Senin anana avradına sövseler duymayacaksın. Karına sövseler “buyur abi akşam ben getireyim” diyeceksin. O haldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız." ifadelerini kullanmıştı.

Tepkilrin ardından dün akşam kişisel Instagram hesabından paylaşım yapan Çelikler, "İnsanın hayatında kötü günler oluyor. Benim için de bugün öyle bir gündü. Yayında isim vermeden de olsa yayında isim vermeden de olsa sarfettiğim kelimeler kendime de yakıştıramadığım sözlerdi. Özür dilerim" demişti. 

Programın sponsoru Trendyol ise bugün bir açıklama yayınlayarak, Vole kanalıyla işbirliğini sonlandırdığını duyurmuştu.

 

(SPOR SERVİSİ)