Sepultura, veda turnesine hazırlanıyor

Brezilyalı heavy metal grubu Sepultura, 2024’ün Ekim ve Kasım aylarında yapacağı Avrupa turnesiyle sahneye veda edecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Brezilyalı heavy metal grubu Sepultura, kuruluşunun 40'ıncı yılında veda turnesine çıkacağını duyurdu. Önümüzdeki yıl ekim ve kasım aylarında 20 konserlik Avrupa turnesine çıkacak gruba Jinjer, Obituary ve Jesus Piece gibi isimler de destek verecek.

Grup, turne hakkında bir açıklama yayınlayarak "yolun sonuna geldiklerini, bilinçli ve planlı bir ölümle ayrılmayı seçtiklerini" duyurdu.

Grubun açıklaması şöyle:

"İniş ve çıkışlarla dolu 40 yıl boyunca 80 ülkeyi ve sayısız farklı kültürü ziyaret ettik, Brezilya'nın dünya elçisi olma ve renklerimizi ve ritimlerimizi dünyaya yayma şansına sahip olduk. Son stüdyo albümümüz 'Quadra' ile kariyerimize unutulmaz bir sayfa ekledik ve ardından SepulQuarta deneyimi pandeminin zor zamanlarını birlikte aşmamıza yardımcı oldu. Son ve güçlü bir veda için bir aradayız. Siz de bunun bir parçası olabilirsiniz.

40'ıncı yıl turnesinde 40 farklı şehirde 40 canlı parça kaydedeceğiz ve sahnedeki en iyi, en enerjik anlarımızdan oluşan devasa bir derleme yayınlayacağız.

Ötanazi, onurlu bir ölüm hakkı. Özgür yaşamayı seçme ve ne zaman öleceğini seçme hakkı!"

Sepultura'nın ekim ve kasım aylarında vereceği konserlerle oluşacak veda turnesinin programı da açıklandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler Sepultura turne