Şenol Güneş'ten Bein Sports'a: Saygısızlık yapıyorlar haddini bilsinler

Bein Sports'un söylemediği sözleri, söylemiş gibi gösterdiğini belirten Şenol Güneş "Colley'in pozisyonunu görmedim. Konuşmam üzerine hakemi suçlamışım gibi konuştular. Terbiyesizlik yapıyorlar" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Pendikspor'la 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, ikinci yarıda yaptığı hamlelerin karşılığını alamadıklarını söyledi.

'OYUN ÜSTÜNLÜĞÜ SKORA YANSIMADI'

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şenol Güneş, "Maçın tamamına bakınca kazanmak için pozisyonlarımız olduğunu düşünüyorum. İlk yarıda oyunu rakip sahada oynadık. İkinci yarıda rakip gelmeye başlayınca önde top tutmaya çalıştık ama başaramadık. Maçtaki olumsuz dönemde de 2 net pozisyonumuz vardı. Golü bulup maçı bitirebilirdik. Futbolda bazen sürprizler olabilir, bugün bizim başımıza geldi. İkinci yarıda yorulanların yerine girenlerin tekniğine güvenerek top tutmaya çalıştık. Chamberlain'le pozisyonda bulduk. Aboubakar'ın da pozisyonu vardı. Başarılı olamadık. Oyun üstünlüğü skora yansımadı" ifadelerini kullandı.

'KAYBEDİLECEK MAÇ DEĞİLDİ'

Bu şekilde bir kayıp beklemediklerini belirten Güneş, "Sahamızda olmamıza rağmen savunma yaparken dikine atılan topla penaltı yapmamız ve gol yememizin acısı büyük oldu. 60. dakikada önde top tutabilecek düşündüğümüz Chamberlain ve Rashica'yı koyduk. Zaman zaman parladılar. Son bölümde Aboubakar da yorulmuştu. Amir, Salih Gedson da yoruldu. Oyuncularımın niyetinden şüphem yok. Üçüncü bölgede final paslarını daha iyi yapıp pozisyonları değerlendirmek lazım. Önde baskımızı bugün az yaptık. Baskı yapmayınca rakip de uzun top atıyordu. İkinci yarıda daha fazla oldu. Oyundan düşme başlayınca top tutamadık. Futbol hatalar oyunudur. Kaybedilecek maç değildi. 1-0'ı 2-0 yapmamız gerekirdi, onu yapamadık" dedi.

'İFADE ETMEDİĞİ ŞEYİ İFADE ETMİŞ GİBİ KAMUOYUNA SÖYLÜYORLAR'

Yayıncı kuruluşun Bein Sports'u, "söylemediği ifadeleri söylemiş gibi kamuoyuna aktarmak"la suçlayan Şenol Güneş, iptal edilen golle ilgili olarak "Colley'in pozisyonunu görmedim. Yayıncı kuruluşta Güntekin Onay açtı konuyu. Benim konuşmam üzerine sanki hakemi suçlamışım gibi konuştular. Terbiyesizlik yapıyorlar. Ben hakemle ilgili bir şey konuşmadım. Yorum yapabilirsin ama saygısızlık yapıyorsun. İfade etmediğim şeyi ifade etmiş gibi kamuoyuna söylüyorsun. Ben hakemle ilgili bir şey söylemedim. Bana soru soran da yayıncı kuruluşun muhabiri. Hakem ne görmüşse onu vermiştir" diye konuştu.

'BU ÇOK TERBİYESİZCE BİR İFADEYDİ'

"Bu hakem suçlaması mıdır? Demediğim şeyden bir şey konuşuluyorsa bir organizasyon var diye düşünürüm" diyen Güneş, "Kişisel saygısızlığı kabul edemem. Kendi muhabirleri bana soruyor. Hakemi de suçlamadım. Ben hiçbir şeye karışmadım. Bir şey demedim. Görmüşse vermişse mesele kapanmıştır. Saygısızlık yapıyorlar haddini bilsinler. Bu çok terbiyesizce bir ifadeydi. Yayıncı kuruluşu uyarıyorum. Futbolu siz karalıyorsunuz" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)