Şenol Güneş 'iyi niyetli değiller' dedi, yayıncı kuruluştan yanıt geldi

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş yayıncı kuruluşa "Kurum olarak size güvenmiyorum" ve "iyi niyetli değiller" dedi. Cevap Güntekin Onay'dan geldi: Hocanın açıklamalarına şaşırdık. Biraz gergin, doğal...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 7. haftasında konuk olduğu Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, daha fazla pozisyon bulmaları gerektiğini söyledi.

Güneş, Konya Büyükşehir Stadı'ndaki maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, yağmura rağmen iyi bir maç oynandığını söyledi.

Zor dönemden geçtiklerini ifade eden Güneş, "İki deplasman maçında çok ucuz kaybettik. Bunun da travması var takım üzerinde. Zaten sezon başından beri saha dışında güvensiz bir ortam yaratılıyordu ama aldığımız sonuçlarla bunu kapatmaya çalışırken iki maçta kaybettiğimiz 6 puan, ligdeki konumumuzu etkiledi." diye konuştu.

Yayıncı kuruluşa eleştirisi olduğunu belirten Güneş şunları söyledi: "Yayıncı kuruluşun yüzüne karşı da söyledim. Tarafsızlığına inanmıyorum ve iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Çünkü onlar yok etmeye çalışıyor. Onun için de taraftarın bu konuda uyanması gerekiyor. Yorumlarla zaten niyetinizi belirtebilirsiniz ama asıl belgelerle belirtilmesi çok kötü. Pendik maçında o golü attığımızda konuşmayan grup, bir başka maçta gol olduğu o görüntüyü veriyorsa konuşacak bir şeyim yok. Yani istediğin zaman o görüntüyü devreye sokarsınız, isterseniz sokmazsınız. Peki bu kurumlara biz nasıl güveneceğiz. 

Taraftarın daha sakin olması gerekiyor. Çünkü burada yapacağımız en küçük yanlış, bugünleri de arattırır. Dışarıdan pompalanmak istenen konuların camiada tartışılmasını doğru bulmuyorum. Herkese her şey açık. Oyuncular da ben de takımın başarılı olması için uğraşıyoruz. Eksik taraflar varsa onları eleştirdik camia içinde ama olmayacak da bunlarla maç kazandığınız zaman bize yok sayacaksak, kaybettiğimizde abartılı bir şekilde dışlamaya çalışırsak bu doğru değil. Transfer yapılmıştır, şu yapılmıştır, bunlar doğru. Geçen de söyledim oyuncuların ve kulübün şu anda öyle bir sorunu yok. Aldığımız başarısız sonuçlardan dolayı zaten ben sorumluyum. Dolayısıyla o zaman oyuncuların ve yönetimin yakasını bırakalım. Hem başkana hem bana ve daha sonra oyuncuya geldiği zaman. 'Transferin de hepsi mükemmel çıkmadı. Oyuncularımız hazır değil' bunlar eleştirilecek. Biz de onları değerlendiriyoruz."

 

GÜNEŞ: CAMİAYI ÇOK GÜZEL İŞLİYORSUNUZ

Şenol Güneş, maçın hemen ardından yayıncı kuruluşun canlı yayınına katılarak da şunları söylemişti: “Kazandığımız için biz mutluyuz, sizi bilmem ama biz mutluyuz. Kurum olarak size güvenmiyorum. Yayıncı kuruluş maçta atılan golü oradan göstermeyip, dün itibarıyla bir başka maçta gösteriyorsa söylenecek bir şey yok. Camiayı çok güzel işliyorsunuz. Maşallahınız var. Bu kadar üstümüze gelmenizin bir anlamı yok. Afrika maçları var, başka şey var. Bugün maç var, Afrika maçları devre arasında.

Yayıncı anlayışını bir taraflı kullanmayın. İnsanların bağlı olduğu kurumlara güvenmek ister. Ben güvenmiyorum. Seyahatler, programlar… Üç günde bir maç yaparken, bir de gidip geliyoruz. Kaybettiğimiz iki maçın travması var, o da doğru. Bundan nemalanmak isteyenlere de sakın izin vermeyin.”

YAYINCI KURULUŞ: ŞAŞIRDIK

BeinSports spikeri Güntekin Onay ise Güneş'e şu yanıtı verdi: “Şenol Hoca’nın açıklamalarına şaşırdık. Biraz gergin, doğaldır. Takımı 8 puan geride. Trabzon’da 3 gol yedi, Adana’da 4 gol yedi, Brugge’de farktan kurtuldu. Deplasmanlarda istediği gibi oynayamıyordu. ‘Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum’ sözleri enteresan. Şenol Hoca’nın şampiyonluğunda burası yine yayıncı kuruluştu. Yayıncı kuruluş manipülasyon yapıyorsa, bir rekabet yaratmak istiyorsa Başakşehir şampiyonluğu rüyasında görürdü. Onu açık konuşalım.” (HABER MERKEZİ)