Semiramis Pekkan vefat eden oğlu hakkında konuştu: Haksızlığa uğradığımı düşündüm

Semiramis Pekkan, 5 yaşındayken hayatını kaybeden oğlu Emir hakkında konuştu. Pekkan, "Ciddi haksızlığa uğradığımı düşündüm. Çünkü ilk üzüntü ile anlayamadım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz ay Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde ablası Ajda Pekkan ile "Bu Ne Biçim Hayat" şarkısını seslendiren Semiramis Pekkan, 5 yaşındayken kaybettiği oğlu hakkında konuştu. 

YouTube kanalında hayatına dair merak edilenleri anlatan Semiramis Pekkan, "Zaman zaman haksızlıklara uğrayabiliyorum. O ciddi kayıpta mesela Allah’ımla konuştum ‘Bana haksızlık olmuyor mu?’ diye. Orada ciddi haksızlığa uğradığımı düşündüm. Çünkü ilk üzüntü ile anlayamadım. Daha sonra bunun haksızlık değil yaşanması gereken bir şey olduğunu anladım" dedi.

'EN ACI YALNIZLIK KALABALIKLARIN İÇİNDEKİ'

Yalnızlığı sevdiğini belirten Pekkan “Benim için en acı yalnızlık kalabalıkların içindeki. Çok hissetmişimdir bunu. Ama tatile yalnız başıma gitmem. Güzel bir şey yaşayacaksam arkadaşlarımla paylaşmayı severim" ifadelerini kullandı.

Pekkan, Ercüment Karacan’la evliliğinden 1979 yılında dünyaya gelen Emir adındaki oğlunu lösemi hastalığı nedeniyle kaybetmişti.