Selen Görgüzel: Ferdi Akarnur tarafından taciz edildim

Oyuncu Selen Görgüzel, 'Zoraki Başkan' dizisinin yapımcısı ve oyuncu Ferdi Akarnur tarafından fiziksel tacize uğradığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Selen Görgüzel yıllar önce dizi setinde tacize uğradığını öne sürdü. 

Ece Erken ve Işıl Donat'ın programına katılan Görgüzel, "Çok ağır ve travmatik bir şey yaşadım. 2009 yılıydı, oynadığım bir dizide hem yönetmeniydi işin hem de bir oyuncusu tarafından. Çok korkunç bir şey. Fiziksel tacize uğradım. İsimlerini vermeyeceğim. Mahkemeye vermiştim, kazandım. Sonra o dizi durduruldu" ifadelerini kullandı.

GÖRGÜZEL: 2009 YILINDA TACİZE UĞRADIM

Görgüzel 2009 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Zoraki Başkan' dizisinde 'Burcu' karakterine hayat vermişti. Yıllar sonra konuyla ilgili açıklama yapan Görgüzel şu ifadeleri kullandı:

"Bir ay önce gittiğim Sinop'taki 'Zoraki Başkan' dizisinin yapımcısı, çekimden sonra alkol almaya başladı ve bana da içki içmem konusunda ısrar etti. Ben de istemediğimi söyleyip odama çıktım. Bunlar yetmiyormuş gibi kapıyı açmamı istedi. Tartıştık, bana çirkin hareketlerde bulundu.

Tekrar odama telefon açıp dizide işimin bittiğini söyledi. Bunlar yetmiyormuş gibi aynı dizide oynadığım arkadaşım Ferdi Akarnur da taciz edip göğüslerimi elleyip dudaklarımı öpmeye çalıştı. Bulunduğu dizi setinde bu olaylara başta Emel Müftüoğlu ve diğer arkadaşlarım şahittir."

(HABER MERKEZİ)