Selçuk Özdağ: Erdoğan ve Bahçeli 19 Haziran'da seçim kararı aldı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli'nin görüşmesinden erken seçim kararı çıktığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ iktidarın erken seçim kararı aldığını iddia etti, tarih verdi.

TELE1 yayınında açıklamalar yapan Özdağ, "Geçen aylarda Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin görüşmesinde 19 Haziran’da seçim kararı aldılar. Benim tahminimce ve aldığımız duyumlarca da bu şekilde. Türkiye’de bir baskın seçim olacak” ifadelerini kullandı.

'128 MİLYAR DOLARI UNUTTURMAMALIYIZ'

Ekonomik krizin nedenlerini de yorumlayan Özdağ, "128 milyar doları ve 6-7 yerden maaş alanları unutturmamalıyız" diyerek krizin sebebi olarak iktidarı gösterdi.

Özdağ, 6 partinin güçlendirilmiş parlamenter sistem tartışmasının sonuca bağlandığını da belirterek bu hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşmak için bir kitapçık yayımlayacağını duyurdu. Yayımlanacak kitapçıkta seçim ve güçlendirilmiş parlamenter sistem hakkında soruların yanıtlarının yer alacağını bildiren Özdağ, sistemde nasıl bir ekonomik model izleneceğine de dair de açıklamalarda bulundu.