Sefo, 'Başkan olursam Sefo'yu getireceğim' diyen öğrencinin vaadini yerine getirdi

“Tutsak” ve“Isabelle” gibi şarkılarıyla bilinen rap şarkıcı Sefo, Bursa’da 'ilkokul temsilcisi' seçilen bir öğrencinin kendisini okula getireceği vaadini yerine getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'nın Nilüfer ilçesinde özel bir okulda ilkokul temsilciliğine aday olan öğrenci Tuana Ulusoy, seçimi kazanırsa herkese tatlı dağıtacağını ve rap şarkıcı Sefo'yu okula getireceğini vaat etti. Sefo, Ulusoy'un seçim vaadi gereğince okula gelerek okul bahçesinde konuşma yaptı.

DHA'nın aktardığı habere göre, Tuana Ulusoy, yaklaşık bir ay önce yapılan seçimde başkan oldu. Bir veli, Ulusoy'un vaadini sosyal medya hesabından paylaştı. Yapılan paylaşımı gören Sefo da, "Başkan yalancı çıkmasın diye bu okula gideceğim. Ama waffle işini çözmesi lazım" ifadelerini kullandı.

.

Daha sonra okul yönetimiyle iletişime geçen Sefo, dün okula gelerek öğrencilerle buluştu. Okul yönetimi ve okul temsilcisi Tuana Ulusoy ile görüşen Sefo, daha sonra öğrencilere mini konser verdi.

‘BAŞKANIN SÖZÜNÜ TUTTURDUK’

Vaadini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyleyen Tuana Ulusoy, "Herkesin beni seçeceğini biliyordum. Seçim vaadimde tatlı dağıtacaktım, bir de Sefo'yu getirecektim. Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Bundan sonra da ünlüleri getirebilirim" dedi.

Tuana'nın sözlerinin ardından Sefo da öğrencilerle buluştuğu için mutlu olduğunu belirterek, "Ben de heyecanlıyım. Çocukların mutluluklarını gördükçe mutlu oluyorum. Arada böyle şeyler yapmak bana iyi geliyor. Başkanın sözünü tutturduk. Yalancı çıkmasın diye buraya geldik. Sosyal medyada bir paylaşım gördüm. Hemen iletişime geçtik ve geldik" diye konuştu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

.