Sedat Peker'den Yılmaz Özdil paylaşımları

BAE'de 'dijital tecrit' altında tutulan Sedat Peker, Sözcü gazetesinden ayrılan Yılmaz Özdil ve Yeniçağ gazetesinin Özdil'e yaptığı çağrıyı retweet edip daha sonra sildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci Yılmaz Özdil'in yayına başladıktan 6 gün sonra Sözcü TV'den CHP'yi suçlayarak ayrılması ve ardından Sözcü gazetesiyle de ilişkisinin kesilmesi gündem oldu.

"Meral Akşener'in masayı dağıtmadığını, kasten masanın dışına ittirildiğini söylediğim için, ‘Meral Akşener masayı dağıttı diyenler akçeli gazetecilerdir' dediğim için, CHP yönetiminin adını kullanarak aleyhime linç kampanyası başlatıldı" diyen Özdil'e önce İYİ Parti lideri Meral Akşener destek verdi. 

Akşener'in “Elbet bu da geçer yahu... Dürüstlüğün, tarafsızlığın ve hakkaniyetin değeri elbet bir gün anlaşılır. Yolunuz açık olsun Yılmaz Bey” tweetinin ardından Yeniçağ gazetesi de "Yeniçağ'a gel Yılmaz Özdil. Korkma arkanda dağ gibi Yeniçağ var" çağrısı yaptı.

PEKER PAYLAŞIP SİLDİ 

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde 'dijital tecrit'te tutulan Sedat Peker de önce Yılmaz Özdil'in Sözcü gazetesinden ayrıldığına ilişkin mesajını Twitter'dan paylaştı. Ardından Yeniçağ gazetesinin Özdil'e yaptığı çağrıyı retweet eden Peker, daha sonra paylaşımlarını sildi. (HABER MERKEZİ)