Sedat Peker: Cumhurbaşkanıyla sadece Taha Ün’ün düğününde karşılaşmadım

Sedat Peker, Soylu'ya "Erhan Tuncel'i tanımıyorum. Tecavüzle ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim" diye yanıt verdi "Ben sayın Cumhurbaşkanıyla sadece Taha Ün’ün düğününde karşılaşmadım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun televizyonda iddialara karşılık açıklamalar yaptığı sırada Sedat Peker sosyal medya hesabından yanıtlar paylaştı.

Soylu, Hrant Dink cinayetinden mahkum olan Erhan Tuncel'in Sedat Peker'e emanet edildiği iddiasına Peker Twitter hesabından, "Erhan Tunceli hayatımda hiçbir zaman görmedim, tanımıyorum, hiçbir zaman karşılıklı telefon görüşmemiz yok. Hiçbir baz kaydımız yok, aynı anda aynı yerde bulunmadık. Bir tane delil sunsun süslü sülü" diye karşılık verdi. 

TECAVÜZ YANITI: KOMPLOYU KURANLAR FETÖ'CÜLÜKTEN CEZAEVİNDE

Peker, cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındığı iddiası için ise "Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim. Sadece beykoz savcılığına giderek basına bu yanlış bilgiyi veren polislerle ilgili şikayet dilekçesi vermeye gittim. süslü sülü yine yalan söylüyor. Delilleriyle kanıtlamaya hazırım. Bana bu komployu kuran organize şube yetkilileri fetöcülükten cezaevinde. Uyuşturucuyla mücadelede başarıdan bahsediyorsun süslü süleyman. İstanbul uyuşturucu kullanımında dünya ikincisi, Adana dünya üçüncüsü. Yalan söylüyorsun" dedi.

PEKER'DEN SOYLU'YA: VEBALİ SENİN BOYNUNDA

İntihar eden Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’la ilgili konuşan Süleyman Soylu'ya yanıt Peker, "Vebali senin boynunda, seni yok edecek" dedi.

'BOŞUNA AĞABEY DEMİYORUZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tanışıklığı hakkında da tweet atan Sedat Peker, "Ben sayın Cumhurbaşkanıyla sadece Taha Ün’ün düğününde karşılaşmadım. Biz kendisine boşuna Ağabey diye hitap etmiyoruz. 1999 yılından beri tanıyıp saygı duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Sedat Peker, programın ardından da tweetlerine devam etti: 

- "Süslü sülü, cezaevine gidecek olan sensin, bana inan."

- "Süslü sülü, bbc Türkçe’nin elemanlarını da fetöcülükten suçla da tam olsun. Tüm dünya senin deli olduğuna inansın."

- "Yeniköy Motors’un sahibinin arabasında oğlunun tahsisli plakası yok muydu? Senin benim akrabam Reşat Fazlıoğlu’yla ve benim sağ kolum Erdal Aras’la resimlerin yok mu? Sen gerçekten yalancısın, hem de çok büyük."

- "İnternette birçok uyuşturucu satıcısıyla senin oğlunun resmi var. Sen bu resimleri görmüyor musun süslü sülü, aslan sülü?"

-"Silivri emniyet müdürü Hakan Çalışkan’ın vebali senin boynunda, seni yok edecek."

-"Süslü sülü ben yalan söylemem. Yollamadığım parayı yolladım demem. Sahtekar sensin, sen söylersin."

-"süslü süleyman, senin kontenjandan tahin ettiğin savcılar mı araştıracak bu konuları? İçişleri Bakanlığı’nı gerçekten bir deli yönetiyor."

-"Hadi Özışık'la videodaki konuşmalarımız ortadayken ne söylerse insanların vicdanında mahkum olacaksın. Çünkü video kayıtları ortada."

-"Reşat Hacıfazlıoğlu’yla hts kayıtlarını neden çıkarmıyorsun? Seninle konuştuktan sonra neden peki beni arıyordu?"

-"Üç ay değil, altı ay boyunca orada nöbet tutuldu. Benim akrabam Reşat Hacıfazlıoğlu ve benim arkadaşlarım orada nöbet tuttu, sadece sen değil. Sen eve gidip yattın."

-"Videolarımı izleyen bütün arkadaşlara, ne söylediğini duydunuz değil mi? Size söylüyorum, İçişleri Bakanlığı’nda bir manyak oturuyor. Vallahi bu adam manyak."

-"Süslü süleyman, benim videolarımı tüm dünya izliyor. Kedi kesen satanistler gibi bin kişi iki bin kişi değil"    

-"Ticaret Bakanlığı’yla beraber Kolombiya ile irtibat kurduk diyorsun. Kokain kaçakçılığını ticaret olarak mı görüyorsun?"

-"Uyuşturucu ticaretinin en büyük patronu sensin, fiyatları sen bilirsin. Bu yüzden ucuz olanı yakalattırdınız, kamuoyunu kandırmak için." (HABER MERKEZİ)