Sedat Peker'den, Fettah Tamince, Cihan Kamer ve Ahmet Hakan iddiası

Sedat Peker, Fettah Tamince, Cihan Kamer ve Ahmet Hakan'ın buluşup, Gülen cemaati ile AK Parti arasında seçim yapma konusunu tartıştıklarını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'den art arda 25 tweet geldi.

 

Peker, sosyal medya paylaşımlarında Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince, İş insanı Cihan Kamer ve Gazeteci Ahmet Hakan’ın 17-25 Aralık operasyonlarından bir süre sonra Huqqa adlı mekanda yemek yediklerini ve sohbetlerinde Gülen Cemaati ile AK Parti arasında seçim yapma konusunun tartışıldığını ileri sürdü. Peker, “Cihan Kamer bir taraf belirtmez sessiz kalır… Ancak Fettah Tamince her ne olursa olsun Fethullah gülenin yanında yer alacağını söyler. Ahmet Hakan ise devletin yanında yer almak gerektiği düşüncesini dile getirir” ifadelerini kullandı.  

Peker şu ifadeleri kullandı: “Şimdi hiç kimsenin bilmediği bu görüşmeden yola çıkarak şu soruyu sormak gerekir. fetö terör örgütü ile ilgili milat 17/25 olarak kabul ediliyor (mahkemelerce). Bu konuşmanın doğruluğunu muhataplarına lütfen sorun. Oysa uygulamaya baktığınızda fettah tamince ile ilgili Antalya adliyesinde fetö örgütü ile ilgili bir dava açılıyor, mahkeme kısa sürede fetöden beraat veriyor. Sonraki dönemlerde yapılan itirazlar üzerine yine dava açılıyor, sonra yine beraat kararı veriliyor. Benim bildiğim adalet bakanlığı bakanlık yetkisi ile kararın bozulması için tekrardan müracaat ediyor. -Bu süreç beş senedir bu kişinin üstünde korku kılıcı olarak tutulurken bu kişiden kim bilir bu dönemde ne paralar alınmıştır? (net bilgim olmayıp sadece duyum olduğu için yazmıyorum) Oysaki kanun açık, 17/25’ten sonra fetöye destek veren herkes suçludur." (HABER MERKEZİ)