Sedat Peker ve Metin Külünk'e ait olduğu iddia edilen ses kaydı yayınlandı

Nedim Şener ile 'pislik' atışması yaşayan Sedat Peker'in, AK Partili Metin Külünk'le görüşmesine ait olduğu öne sürülen ses kaydı Twitter'daki 'Deli Çavuş' hesabından yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, Twitter'daki 'Deli Çavuş' hesabından ses kaydı yayınlayarak Nedim Şener'e seslendi. 

Peker sosyal medyadan Nedim Şener'in kendisine 'pislik' dediğini söylemiş, "Bu kelimeyi düzelt" demişti. Şener ise "Sana pislik demedim. Bir suç örgütü liderinden özür dilemem" cevabı vermişti. 

Tartışmanın devamında Sedat Peker, Nedim Şener'i etiketleyerek AK Partili Metin Külünk'le görüşmesine ait olduğunu iddia ettiği ses kayıtları yayınladı, şu notu düştü: "Daha önce senin sadece ismini duymuştum bu yüzden radarıma hiç girmedin. Ancak bu gün itibari ile radarıma girmiş bulunmaktasın. Yazdığın tweetleri okudum. Sana söyleyeceğim tek şey sen psikolojik hastasın. Ergenekon sürecinde ki yükü taşıyamamışsın. 

Ancak üzülme sen doğru adrese geldin. Ben Dr. Sedat seni de tedavi edecem. Ancak bir doktor olarak zamana ihtiyacım var. Senin hastalığın komplike bir durum. Aşırı kaygı, baskı, sonucunda oluşan bir paranoyan olduğun ilk teşhisim. Mutlu olman için günün anlam ve önemine binaen sana özel bir yayın hazırladım. (diğeri hafif kaldır diye.) Ben senin dediğin gibi bir adam olsaydım Tayyip Bey'in karakutusu metin külünk'ün ricası üzerine Biden görüşmesi öncesi videoları durdurmazdım. Bu ses kayıtları da delilimdir. (tedavim devam edecek.)"

ACARER: DİNLEMEYE TAKILMASIN DİYE...

Gazeteci Erk Acarer ise Peker'in yayınladığı kayıtları şöyle yorumladı: Erdoğan’ın, Biden görüşmesi öncesi Metin Külünk vasıtası ile Peker’den konuşmasın diye ricacı olması. Telefon Külünk’ün damadına ait. Külünk, kendi telefonu dinlemeye takılmasın diye Damat Eyüp Gül’ün telefonundan konuşuyor!

TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da Peker'in yayınladığı kayıtlarla ilgili "10 bin doları veren 10 bin doları alanla telefonda. (Metin Külünk damadı Eyüp Gül’ün telefonundan konuşuyor.)" yorumunu yaptı. 

(HABER MERKEZİ)