'Sedat Peker Token' adlı kripto para piyasaya sürüldü

Kaynağı henüz bilinmeyen bir kullanıcı ya da kullanıcılar tarafından "Sedat Peker Token" ve "Reis Sedat Peker Coin" adında iki kripto para birimi "meme token" kategorisinden işlem görmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker, yayınladığı videolarda ileri sürdüğü iddialar ile gündem olunca, Peker’in adı verilen bir coin kripto para piyasasına sürüldü.

Sedat Peker Token adlı, "SEDATPEKER" kısa adı üzerinden işlem gören kripto para birimi, dün gece itibarı ile piyasaya sürüldü ve tıpkı Dogecoin ya da Shiba Inu gibi şaka amaçlı oluşturulan "meme token" kategorisinden işlem görmeye başladı.

Sedat Peker Token'in pazar büyüklüğü 364 bin dolar seviyesine ulaşırken; likiditesi de 9,5 bin dolar seviyesine yaklaştı. Diğer yandan, "Sedat Peker Token"den sonra bir de "Reis Sedat Peker Coin" piyasaya sürüldü.

İnsanlar tarafından kolay para kazanma yöntemi olarak ya da yatırım olarak görülen kripto para piyasası söz konusu olduğunda insanların bir adım geri durması beklense de Elon Musk'ın DOGE paylaşımlarıyla meme kripto para birimini en fazla işlem gerçekleştirilen kripto para birimlerinden biri haline getirmesi, meme tokenlere olan ilgiyi artırmıştı. (Kaynak: Paramedya)