Sedat Peker: Şantaj yaptım diyorum neden soruşturmuyorsunuz?

'Deli Çavuş' hesabından yapılan paylaşımlarda, "Sayın savcılar, beni duyuyor musunuz? Şantaj yaptım diyorum, devrin başbakanına yaptım diyorum, Mehmet Cengiz de aracıydı diyorum" ifadeleri kullanıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Twitter'da Sedat Peker'e ait olduğu öne sürülen 'Deli Çavuş' hesabından yapılan paylaşımlarda, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ve Cengiz Holding sahibi Mehmet Cengiz'e yönelik iddialar için, "Soruşturmayı başlatmak için başka ne delile ihtiyacınız var" denilerek soruşturma çağrısında bulunuldu. Peker, Yılmaz'ın kumarhane görüntüleri karşılığında cezaevinden tahliye olduğunu, aracılığı ise Cengiz'in yaptığını ileri sürmüştü. 

"Haricen dediklerimi doğrulayan bir çok da delil çıktı. Bunlar yetmez mi? Ben suç örgütü lideriyim" denilen paylaşımlarda, "Sayın savcılar, beni duyuyor musunuz? Şantaj yaptım diyorum, devrin başbakanına yaptım diyorum, Mehmet Cengiz de aracıydı diyorum" ifadelerine yer verildi.

Deli Çavuş hesabından yapılan paylaşımların bir kısmı şöyle: 

"Sayın savcılar, beni duyuyor musunuz? Şantaj yaptım diyorum, devrin başbakanına yaptım diyorum, Mehmet Cengiz de aracıydı diyorum. Paraların hangi akrabamızın hesabına yattığını söylüyorum. Akrabam Zafer Salman olayı doğruluyor. Bankalara neden bir yazı yazmıyorsunuz?" (HABER MERKEZİ)