Seçil Erzan'ın Fatih Terim sorgusunda ayrıntılar ortaya çıktı

'Fatih Terim Fonu' kapsamında ünlü isimleri dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Şeçil Erzan'ın savcılığa verdiği ifadede Fatih Terim'le ilgili sorulara verdiği yanıtlar paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Denizbank’ın eski Levent şube müdürü Seçil Erzan’ın, aralarında futbol dünyasından birçok ünlü ismi "Fatih Terim Fonu" adı altında dolandırdığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Soruşturma, 11 Nisan 2023 günü Av. Dr. Hediye Ergin ile avukat Ümit Karadağ’ın Cumhuriyet Başsavcılığı’na müvekkillerinin dolandırıldığı iddiasıyla yaptıkları şikayet dilekçesiyle başladı. Soruşturmanın ardından Seçil Erzan tutuklandı. Bu iki şikayetin ardından peş peşe şikayetler gelmeye başladı. Tüm şikayetler toplandıktan sonra Seçil Erzan, 2 Mayıs 2023 günü savcılık tarafından sorguya alındı. Kendisine 34 soru soruldu. Sorulardan biri de Fatih Terim ile ilgiliydi.

'TERİM'DEN FON PARASI ALMADIM'

Sorguya alınan Seçil Erzan’a, “Fatih Terim'den fon sebebiyle para aldın mı? Aldıysan geri ödedin mi? Ödediysen ne kadarını geri ödedin, detaylı bilgi veriniz?" diye soruldu. Seçil Erzan bu soruya, “Ben Fatih Terim’den bu zamana kadar fon adı altında para almadım. Ancak bu zamana 2012 yılından itibaren tüm bankacılık işlemleriyle ilgilendim” dedi.

'BENİ KIZI GİBİ SEVERDİ'

Seçil Erzan ifadesinin devamında ise şöyle konuştu: “Tam olarak Fatih Terim’in finansal danışmanı bendim. Şöyle ki Fatih terim ile ilgili bu zamana kadar çok sayıda finansal işlemler yaptım. Ancak bu zamana kadar hukuka aykırı hiçbir işlem yapmadım. Eğer 2012 yılından itibaren Fatih Terim ile ilgili herhangi bir usulsüz işlem yaptığım iddia edilirse bu konuda her işlemi detaylı olarak her zaman açıklarım. Kesinlikle Fatih Terim ile ilgili herhangi bir usulsüzlük yapmadım. Fatih Terim beni kızı gibi severdi.”

Avukat Candaş Gürol ifadesinde, Fatih Terim ve eşinin Seçil Erzan’ın Bozcaada’daki evine geldiklerini ve kendilerinin de Terim’in Bodrum’daki evlerine gittiklerini söylemişti. (HABER MERKEZİ)